Várjon...

NeoBook és segédprogramjai

A NeoBook szoftverrel nagyszerű oktatási anyagot, vállalati bemutatót, interaktív tananyagot, érintőképernyős kioszk/terminál szoftvert, játékot, adatbázis-kezelőt, online tv nézőt és megannyi más, önállóan futtatható szoftvert (exe), tálcára ülő alkalmazást, Internet Explorer bedolgozót, képernyővédőt lehet készíteni, egyszerűen (is), professzionális minőségben! Beilleszthetünk formázott (rtf) szöveges fájlt, képet, hangot, zenét, animációt, interaktív szabályozót, böngészőt, hipertextes kapcsolókat és más grafikus elemeket. A bedolgozókkal (segédprogramokkal) még további eszközökkel/képességekkel bővíthetjük a NeoBookot.

Megjelenítés:  Lista

NeoBookPDF

Kód: NBPDF

A NeoBookPDF bedolgozóval pdf formátumú fájlokat tudunk megjeleníteni a kiadványon belül.


NeoBookKB

Kód: NBKB

A NeoBookKB bedolgozóval gyorsbillentyűkhöz rendelhetünk parancsokat, illetve tilthatjuk le azok használatát.


NeoBookDX

Kód: NBDX

9.615 Ft (12.179 Ft áfával)
A NeoBookDX ugyanazokat a meghajtókat és kodekeket használja, mint a legutolsó verziójú Windows Médialejátszó (MediaPlayer), és támogatja az összes ismertebb multimédia formátumot. Többcsatornás hangot, zenét és videoklipet képes lejátszani ugyanabban az időben.

NeoBookDBPro

Kód: NBDBPro

32.051 Ft (40.705 Ft áfával)
A NeoBookDBPro segítséget nyújt, hogy profi adatbáziskezelő funkciókat építsünk be a NeoBook kiadványainkba. A NeoBookDBPro ODBC és ADO technológiát használ, hogy többféle adatbázis formát is képes legyen kezelni, mint például a Microsoft® Access™, MySQL™, SQLite™, Microsoft® SQL Server™, Oracle™, PostgreSQL™, Paradox, dBase és egyebeket.

NeoBookDB

Kód: NBDB

A NeoBookDB lehetőséget nyújt a NeoBook programozóknak, hogy alapvető adatbázis funkciókkal egészítsék ki a kiadványaikat. A könnyű kezelhetőség érdekében a NeoBookDB adatbázis dBase formátumú.


NeoBook 5 Professional

Kód: NB5

48.077 Ft   41.667 Ft (52.885 Ft áfával)
-13%

A NeoBookkal professzionális minőségű, önállóan futtatható, elektronikus interaktív multimédiás kiadványt készíthetünk néhány egyszerű lépésben, programozási ismeretek nélkül (is) mint például:

  • oktatási anyagot, 
  • prezentációt, 
  • elektronikus könyvet, 
  • képeslapot, 
  • magazint, 
  • játékot, 
  • vállalati bemutatót, 
  • érintőképernyős alkalmazást.