Várjon...

Fast-Help súgófájl- és dokumentációkészítő szoftverek

A Fast-Help egy olyan Windows-os súgófájl generátor, amellyel többféle formátumban készíthetjük el a dokumentációt (súgót): Html súgó (HtmlHelp, .CHM), Windows súgó (WinHelp, .HLP), weboldal súgó (.html), nyomtatható dokumentum (.fhd), MS Word dokumentum (.rtf), Acrobat dokumentum (.pdf), Kéziszámítógép súgó (Windows Mobile Help, PockePC Help, .htm), wxWidget súgó (.htb) készíthetünk egyszerre, csak be kell gépelnünk a súgó szövegét, a Fast-Help elvégzi a többit. Remek kiegészítő a NeoBookhoz.


Fast-Help

Kód: FH

96.154 Ft (122.115 Ft áfával)
A Fast-Help egy olyan Windows-os súgó fájl generátor, amelyikkel többféle formátumban készíthetjük el a dokumentációt (súgót): Html súgó (HtmlHelp, .CHM), Windows súgó (WinHelp, .HLP), weboldal súgó (.html), nyomtatható dokumentum (.fhd), MS Word dokumentum (.rtf), Acrobat dokumentum (.pdf), Kéziszámítógép súgó (Windows Mobile Help, PockePC Help, .htm), wxWidget súgó (.htb)

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető


Fast-Help Corporate (vállalati verzió)

Kód: FHC

160.256 Ft (203.526 Ft áfával)
A Vállalati verzió mindazt tudja, mint az International verzió, kiegészítve olyan speciális funkciókkal, amely egy nagyvállalatnak vagy nagy projekteken dolgozó csoportnak szüksége lehet.

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető


Fast-Help International

Kód: FHI

128.205 Ft (162.821 Ft áfával)
A Fast-Help International mindazon képességekkel rendelkezik, mint a Fast-Help, de kiegészül egy Translation Assistant (Fordító segéd) résszel is, ami jelentősen megkönnyíti a súgófájlok lefordítását különböző nyelvekre. Lépésről-lépésre segít a fordításban. A súgófájlt elég egyszer megtervezni és megszerkeszteni. Amikor egy másik nyelvre akarjuk lefordítani, a Fast-Help International segítségével a fájl integritása (pl. linkek, képek helye) megmarad.

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető