Várjon...

Hasznos szoftverek

Ebben a kategóriában azok a szoftverek vannak, amelyeknek külön-külön kategóriát kellett volna készíteni.

DocLock fájltitkosító szoftver

Kód: LSDL

9.615 Ft   8.013 Ft (10.256 Ft áfával)
-17%

Az egyik legjobb megoldás a fájlvédelemre!


  • Jelszóval véd bármely fontos fájlt vagy mappát,
  • Húzd-és-dobd technológia az egyszerű kezeléshez,
  • Zárolt fájlok megosztása másokkal/küldése e-mailben,
  • tömörített fájlméret,
  • kiegészíti a biztonsági szoftvereket.

Mindannyiunknak vannak olyan fájljai a számítógépen, amelyek bizalmasak vagy személyes információkat tartalmaznak. Ilyenek lehetnek a pénzügyi adatok, orvosi leletek, fényképek, adóvisszatérítés, videók, vagy egyszerűen csak nem szeretnénk, hogy a gyermekünk, a kollégánk, informatikusok vagy más személyek láthassák. Hogyan lehet ezeket a fontos fájlokat biztonságba helyezni? Nos, a docLock™ segítségével egyszerűen jelszóval védetté tehet bármilyen fájlt vagy mappát a számítógépen, ráadásul ezeket titkosítja is, és akár pendrive-on, külső merevlemezen vagy más adathordozón magunkkal is vihetjük, és egy másik számítógépen feloldhatjuk a zárolást. Ezzel a módszerrel bizalmas adatokat küldhetünk mások számára is, akik tudják a feloldáshoz szükséges kódot.


Easy GIF Animator - animált GIF szerkesztő

Kód: BSEGA

19.231 Ft   17.628 Ft (22.436 Ft áfával)
-8%

A magánszemély licenc nem használható kereskedelmi célra, csak magánszemély vásárolhatja meg, át nem ruházható (el nem adható).

Az Easy Button & Menu Maker programmal könnyen készíthet professzionális dinamikus menüket és érdekes gombokat a honlapjához úgy, hogy csak néhány percet vesz el az idejéből. Több, mint 200 kiváló sablon van a csomagban, amelyek a divatos stílust jelenítik meg.


PC Tune-Up rendszerleíró adatbázis (registry) javító szoftver

Kód: LSPCT

9.615 Ft   8.013 Ft (10.256 Ft áfával)
-17%

Hatásos, és mégis egyszerűen használható eszköz a lassú számítógépek kezeléséhez. A PC Tune-Up beállításjegyzék töredezettség-mentesítő, számítógép-javító szoftver segíti a kezdő és a haladó felhasználókat egyaránt a számítógép optimalizálásához, ahhoz, hogy elkerüljék a PC-k lassulását, lefagyását, összeomlását. (Hamarosan magyarul is!)