Várjon...

Vásárlási feltételek, fizetés, szállítás és garancia

Vásárlási feltételek, fizetés, szállítás és garancia

Vásárlási feltételek

1. A FaduwArt Webáruházat - a továbbiakban: webáruház - a FaduwArt Bt. üzemelteti.

2. A webáruházban regisztrált és nem regisztrált vásárló a megrendelőlap elküldésével és annak a FaduwArt Bt. által történő visszaigazolásával a 17/1999.(II.S.) Korm. rendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a FaduwArt Bt. mint értékesítő, valamint a vásárló, mint megrendelő között, melynek alapján a vásárló megbízza a FaduwArt Bt.-t, hogy a megrendelésben megjelölt termékeket szállítsa számára házhoz az online vásárlás során megadott címre, vagy tegye elérhetővé az egyik viszonteladójánál vagy az internetről letölthetővé a választott fizetési és szállítási feltételek mellet. A FaduwArt Bt. a rendelés teljesítése érdekében a lent megadott határidőn belül a megbízó részére rendelkezésére bocsátja.

3. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a FaduwArt Bt. köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot vásárlóval továbbiak egyeztetése érdekében.

4. A FaduwArt Bt. nem fogad el regisztrációt és rendelést tizennegyedik életévét még be nem töltött magánszemélytől.

5. Vásárló az internetes lapon megrendelt és házhoz szállított termékeket köteles átvenni és azt kifizetni a vásárlás során vele közölt díjszabás alapján.

Webáruházunkban áraink nettó (áfa nélküli) értéken szerepelnek, de a bruttó (áfás) érték is fel van tüntetve. Az árváltoztatás jogát fenntartjuk. Akcióink a készlet erejéig érvényesek.

Fizetési és szállítási feltételek

- Megrendelés
Áruházunk kifejezetten "online áruház", önálló raktárkészlettel nem rendelkezik.

Megrendelést kizárólag csak az online felületünkön keresztül tudunk fogadni, de telefonon vagy személyesen nem (személyesen a viszonteladóinknál tud rendelni és vásárolni). A megrendelés feldolgozása általában azonnal megtörténik, de előfordulhat, hogy 3-4 munkanapot is igénybe vehet. Sürgős esetben érdeklődjön e-mailben.

- Fizetés banki előreutalással
A rendelés feladása után kérjük, szíveskedjék a megrendelés teljes végösszegét (az esetleges szállítási díjjal együtt) bankszámlánkra átutalni:
CIB számlaszám: 10700718-47602308-51100005
Kedvezményezett: FaduwArt Bt.
Megjegyzés sor: kérjük, tüntesse fel megrendelésének számát (a visszaigazoló e-mailben, illetve az Ügyfélkapunál megtalálható)!
Az összeg beérkezése után e-mailben küldjük el a szoftver regisztrációs adatait, amennyiben szükséges a letöltéséhez szükséges linket, vagy a választott szállítási módon rendelkezésére bocsátjuk a megrendelt terméket. A szállítási díjat is tartalmazó számlát, illetve online rendelés esetén a számlát e-mailben küldjük el.

- Fizetés az áru átvételekor (utánvétes szállítás)
A rendelés telefonos visszaigazolása után a választott szállítási módon elküldjük önnek a megrendelt terméket. A számla ellenértékét az áru átvételekor a kézbesítőnek fizeti. Kizárólag készpénzes fizetésre van lehetőség. A szállítási díjat is tartalmazó számlát a csomagban találja meg.

- Személyes átvétel
A megrendelt árut a megrendelés telefonos visszaigazolása után, előre egyeztetett időpontban személyesen is átveheti az egyik viszonteladónknál a nyitva tartási időn belül:
Szoftver ABC Kft. 1122 Budapest, Városmajor u. 86. Tel.: 321-0335 H-P: 10-17
KeSzo Kft. 1055 Budapest, Falk Miksa u. 6. Tel.: 332-8717; H-P: 9-15
KimSoft Kft. 1118 Budapest, Hegyalja út 70. Tel.: 319-8967; H-P: 9-16

- Speciális igények
Előzetes, egyedi megállapodás esetén a fentiektől eltérő fizetési, illetve szállítási mód alkalmazása is lehetséges. Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Észrevételek és reklamáció

Amennyiben bármilyen sérülést talál a csomagon, a szállító az Ön kérésére köteles tételesen átadni az árut és a helyszínen jegyzőkönyvet felvenni. Ha eltérést tapasztal a számlázott és a szállított tételek között, esetleg sértetlen csomagolásban sérült árut talál, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot!

Az elállás joga

Az áruházunkban megrendelt termékeket kiszámlázzuk és kiszállítjuk. A megrendelés feladásával a vásárló tudomásul veszi és elfogadja, hogy a megrendelt árut a feltüntetett és visszaigazolt áron, valamint a szintén feltüntetett és visszaigazolt szállítási költséget köteles kifizetni.
Megrendelése során az áru átvételét követő tizennégy munkanapon belül a vásárló, amennyiben magánszemély, élhet a 17/1999. Kormányrendeletben részletesen rögzített feltétel nélküli elállás jogával. Kivételt képez ez alól az az eset, ha Ön a szoftver csomagolását felbontotta (számítógépi szoftver példányára vonatkozó szerződés esetében a csomagolás felbontását követően megszűnik az elállási jog), illetve ha megrendelésében személyre szóló licencet vásárol. Az elállási jog gyakorlásakor az Eladó köteles a Vevő által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást és az áru visszaszolgáltatását követő harminc napon belül visszatéríteni. Figyelem! A Vevő viseli az elállási jog gyakorlása miatt az áru visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A visszajuttatott terméknek minden esetben sértetlen állapotban, felbontatlan csomagolásban kell lennie - az Eladó követelheti az áru nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését!

Garancia

Cégünk, amennyiben a terméket adathordozón bocsátja rendelkezésre, csak annak sérülésmentességéért vállal garanciát, a szoftver futásáért, annak helyes működéséért, és az általa okozott esetleges károkért azonban nem. Amennyiben nem a szállítás során következett be a termék adathordozójának sérülése (lásd: Észrevételek és reklamáció), e-mailben jelezze felénk a problémát, és a kiszállítást követően 14 napon belül juttassa vissza számunkra a hibás árut - amint megérkezik, természetesen térítésmentesen kicseréljünk. A csereáru szállítási díját ilyen esetben magunkra vállaljuk, a hibás árut azonban önnek kell hozzánk visszajuttatnia!