Várjon...
Email Hunter logó

Atomic Email Hunter - e-mail cím kereső és gyűjtő az internetről

Kód: AEH


Listaár: 28.846 Ft  

Ára: 27.244 Ft

(34.615 Ft áfával) Megtakarítás: 1.603 Ft (6%)
-6%

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

E-mail cím vadászat az interneten 

A program megadott honlapokról, vagy adott kulcsszó alapján (keresőprogram által) megtalált honlapokról gyűjti össze az e-mail címeket. Az E-mail vadászt (E-mail Hunter-t) jól lehet alkalmazni, ha nem ismer elegendő olyan honlapot, ami érdekes lehet az Ön számára, de tudja azokat a kulcsszavakat, ami alapján a program megtalálhatja a megfelelő e-mail címet. Az E-mail vadász többcsatornás techológiát alkalmaz, hogy minél gyorsabban tudja a feladatot végrehajtani, és optimálisan használja ki az internetkapcsolatát. Ezzel a módszerrel az E-mail vadász nagyon kis erőforrást igényel. Töltse le a próbaverziót!

Letöltés
Fájlméret: 7.6 Mb
Windows icon Windows 8, 7, 2000, 2003, XP, Vista kompatibilis

Magyar nyelvű online súgó

Hasznos kiegészítő lehet a proxy-gyűjtő program: Proxy Multipy

A magyar nyelvű kezelőfelületet a legfrissebb verzióhoz a www.hirlevelszoftverek.hu/d oldalról töltheti le.

Atomic Email Hunter főablak

 

Az Atomic Email Hunter segítségével az e-mail címek összegyűjtése olyan egyszerű, mint az internetes keresők használata. Meg kell adni a kívánt kulcsszavakat, majd a Vadász elkezdi
összegyűjteni a Google vagy más beállított keresőmotorok által megtalált honlapokat, és átnézi a rajtuk található e-mail címeket. Ez a kulcsszavas keresés az Atomic Email Hunter specialitása, (egyelőre) más népszerű email keresők nem tartalmazzák.

Az Atomic Email Hunter több szűrési lehetőséget biztosít a weboldalak átnézéséhez. Beállíthatjuk az átvizsgálandó helyeket és a mélységet is.

A programot könnyű használni, és az igényekhez lehet igazítani. A legtöbb esetben elegendő egy URL címet vagy néhány kulcsszót megadni ahhoz, hogy megkapjuk a kívánt eredményt.

Az Atomic Email Hunter egy nagyon gyors program, ami támogatja a többszálú oldalbetöltést, nagyon kis forrást igényel a számítógéptől, és a háttérben tud dolgozni minden olyan számítógépen, amin van Windows, és van internetes kapcsolata.

Az Atomic Email Hunter önállóan futtatható, nem igényel semmilyen más kiegészítő programot (mint pl. az Internet Explorert), és proxy szerveren keresztül is működik.

Az Atomic Email Hunter licence egy számítógépre érvényes! Ha több számítógépre akarja telepíteni, kedvezményes többlicences változatot kell vásárolnia.

A próbaverziót letöltheti, de néhány funkciót nem lehet benne használni, mint például az e-mail címek elmentését, illetve exportját. A regisztrált verzióban nincs korlátozás!  

Rendszerkövetelmények

Windows 2000, XP, 7/8 vagy Vista. 10 MB hely a merevlemezen, internetes kapcsolat

Néhány tanács az Atomic Email Hunter használatához:

 • Használja az Okos keresőt: Írja be a kulcsszavakat a keresőablakba. Például ha ingatlanügynököket keres, próbálja meg a "Budapest ingatlanügynök" kulcsszavakat vagy a "magyar ingatlanközvetítő"-t. Próbáljon ki különböző kulcsszavakat, hogy a legtöbb címet megkaphassa!
 • Használja a További beállítások ablakot: Itt megadhat különleges beállításokat, mint például tartalomszűrést, jelszó űrlapot stb.
 • Használja a bedolgozókat: A bedolgozók segítségével további e-mail kereső rendszereket vethet be a vadászathoz, mint például a Yahoo! People Search keresőt.

Az összegyűjtött e-mail címekre az Atomic Mail Senderrel körlevelet küldhetünk, de célszerű az Atomic Email Studio-t használni, ami fel van vértezve az e-mail marketinghez szükséges számos eszközzel:

 • Atomic Mail Sender (e-mail hírlevélküldő modul)
 • Atomic List Manager (levelezőlista szerkesztő modul)
 • Atomic Mail Verifier ( e-mail cím ellenőrző modul)
 • Atomic Email Hunter (e-mail cím gyűjtő az internetről modul)
 • Atomic Email Logger (e-mail gyűjtő helyi fájlokból modul)
 • Atomic Newsgroup Explorer (e-mail gyűjtő a levelezőlistákból modul)
 • Atomic Whois Explorer (e-mail gyűjtő a ki-kicsoda adatbázisból modul)
 • Atomic IE Contacts Spy (e-mail gyűjtő a meglátogatott weboldalakról modul)

Az Atomic Email Hunter nagytestvére

Az Atomic Lead Extractor új felülettel rendelkezik (mint az új MS Office), fejlettebb programozási technikával készült, és alkalmas nemcsak az e-mail címek, hanem bedolgozó segítségével telefonszámokat, faxszámokat, Skype, MSN és más azonosítók gyűjtésére is.

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

 1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
 2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.