Várjon...
Email Studio logó

Atomic Email Studio komplex e-mail marketing szoftver

Kód: AES


Listaár: 73.718 Ft  

Ára: 72.115 Ft

(91.667 Ft áfával) Megtakarítás: 1.603 Ft (2%)
-2%

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

  Minden, ami az e-mail marketinghez szükséges, egyben

 

Atomic Email Studio főablak

Az Atomic Email Studio egy komplex e-mail marketing szoftver, amely felkutatja az e-mail címeket az interneten, a számítógépen, a levelezőlistákon, a ki-kicsoda adatbázisokban, majd levelezőlistákat készíthet ezekből, leellenőrizheti az e-mailek valódiságát, és mindezek után személyre szabott e-mailt (hírlevelet) szerkeszthet, majd elküldheti a címlistákra, akár SMTP szerver nélkül, mivel a MailSender beépített levelezőszerverét használja.

Töltse le a próbaverziót!

Letöltés

Fájlméret: 20,5 Mb
Windows icon Windows 8, 7, 2000, 2003, XP, Vista kompatibilis

A magyar nyelvű kezelőfelületet a legfrissebb verzióhoz a www.hirlevelszoftverek.hu/d oldalról töltheti le.

Hasznos kiegészítő lehet a proxy-gyűjtő program: Proxy Multipy 

Online súgó az Email Hunter modulhoz

Online súgó a Mail Sender modulhoz

Az Atomic Email Studio részei

 • e-mail cím gyűjtő az internetről modul (Email Hunter)

  Megadott honlapokról, vagy adott kulcsszó alapján (keresőprogram által) megtalált honlapokról gyűjti össze az e-mail címeket. Jól lehet alkalmazni, ha nem ismer elegendő olyan honlapot, ami érdekes lehet az Ön számára, de tudja azokat a kulcsszavakat, ami alapján a program megtalálhatja a megfelelő e-mail címet. Többcsatornás techológiát alkalmaz, hogy minél gyorsabban tudja a feladatot végrehajtani, és optimálisan használja ki az internetkapcsolatot. (Tulajdonságai megegyeznek az Atomic Email Hunter programéval.)

  Atomic Email Hunter

 • e-mail cím gyűjtő helyi fájlokból modul (Email Logger)

  Valószínűleg a számítógépén többezer e-mail cím található, amit már régóta keres. Ezek lehetnek program fájlokban, az internetes böngésző háttérfájljaiban, az Outlook vagy más levelező mappáiban, de akár az ideiglenes internetes fájlokban is találhat több ezret, amit felhasználhat az e-mail marketing kampányához!

  Logger kép

 • e-mail gyűjtő a levelezőlistákból modul (Newsgroup Explorer)

  E-mail címeket és felhasználói neveket gyűjt ki megadott hírcsoportokból. A hírcsoportok jelszóvédettek vagy rejtettek is lehetnek.

  Atomic Newsgroup Explorer

 • e-mail gyűjtő a whois adatbázisból modul (Whois Explorer)

  Kontakt információkat gyűjt domén adminisztrátorokról és honlap tulajdonosokról, valamint honlap lejárati dátumokról. Ehhez meg kell adni a domén neveket, amelyekről információt akar megtudni. Ezek az információk nyilvánosak, de nehéz, sok időt igénylő egyesével összegyűjteni. Próbálja ki például a http://whois.domaintools.com oldalon például a www.msn.com doménnevet.

  Atomic Whois Explorer

 • e-mail gyűjtő a meglátogatott weboldalakról modul (Web Spider)

  Ez egy webböngésző bedolgozó, amelyik megadott (meglátogatott) weboldalakról gyűjti össze a kontakt információkat: e-mail címeket, telefon- és fax számokat, ICQ, Yahoo Messenger, AOL Instant Messenger és MSN Messenger azonosítókat az URL-lel és a gyűjtés idejével együtt. Ezek az információk lehetnek akár kódoltak is vagy jelszóval védettek! MS Ineternet Explorer, FireFox és Opera böngészőkkel tud együtt dolgozni. Többféle szűrőt is be lehet állítani: milyen információkat gyűjtsön és mikor.

  Atomic Web Spider

 • levelezőlista szerkesztő modul (Listmanager)

  Több levelezőlistát készíthet, több darabra vághatja vagy több listát egyesíthet. Kiszűrheti az érvénytelen és többször szereplő címeket vagy az ingyenes címeket (Hotmail, Yahoo stb.), "kitakarítja" a nem megfelelő címeket (null@, remove@, leiratkozas@, hirlevel@, newsletter@, mailer-daemon@ stb.). Kezelni tudja a több adatot tartalmazó listákat (info@faduwart.hu Renner Péter, 48, Faduwart Bt., bill.gates@microsoft.com, Bill Gates, 52, Microsoft Corp. stb.). Több szűrési feladat is végrehajtható olyan adatokon, ami nem csak e-mail címet tartalmaz ("John Smith" esetén a nevet is eltárolja, ha az e-mail cím helyesnek bizonyul.) E-mail címek javítása (félregépelt címeket megpróbálja kijavítani, és megvizsgálja, hogy a javított cím érvényes-e).

  Atomic Listmanager

 • e-mail cím ellenőrző modul (Verifier)

  Az összegyűjtött e-mail címeket leellenőrzi, hogy valódiak-e, működnek-e, hogy ne küldjön felesleges leveleket a program. Három ellenőrzési mód közül lehet választani: szintaktikai ellenőrzés (pl. anna#htomail.com, janos@&$aol.com címek kiszűrése), domén létezésének ellenőrzése (kata@asdkr34.com, webmester@233.sdc.ds.hu kiszűrése), SMTP levelezőfiók létezésének ellenőrzése (a program megpróbál kapcsolatot teremteni a levelező szerverrel, és leellenőrzi, hogy létezik-e a megadott fiók). Ha az ellenőrzést ebben a sorrendben hajtjuk végre, jelentős időt tudunk megtakarítani, mivel az eleve helytelen e-mail címek esetén nem kell megpróbálni kapcsolatot teremteni az amúgysem létező levelező szerverrel.

  Atomic Verifier

 • tömeges e-mail (hírlevél) küldő szoftver, beépített nyomkövető rendszerrel (Mail Sender)

  Ennek segítségével megtervezheti, elküldheti és figyelemmel kísérheti a személyre szabott üzeneteit. A címzettek száma korlátlan. A beépített Atomic Email Tracker-rel (web-alapú hírlevélfigyelő rendszer) a programot beállíthatja úgy, hogy az e-mail kampányt kontroll alatt tudja tartani: pillanatról-pillanatra figyelemmel kísérheti, hogy ki, mikor és hol nyitja meg az e-mailjét és kattint rá a linkre. Ezenfelül ezzel a hírlevélküldő szoftverrel alapvető levelezőlista-kezelőt is kap: hozzáadhat új címeket, eltávolíthatja a már nem aktuálisakat, megfigyelheti az e- mail kampányát. Beépített e-mail szerverrel rendelkezik, nem kell SMTP szolgáltató hozzá! (Tulajdonságai megegyeznek az Atomic Mail Senderével, és felülete már magyarra állítható az Atomic Email Studio Common Settings/Other Option menüpont alatt.)

  Atomic Mail Sender

 • hírlevél feliratkozás/leiratkozás kezelő modul (Subscription Manager)

  Automatikusan kezeli a hírlevél címzettjeinek igényét, legyen az feliratkozás vagy leiratkozás. A levelezőlisták száma korlátlan. Mindegyik levelezőlista külön szabállyal rendelkezhet, hogy hogyan történjen a feliratkozás/leiratkozás. A feliratkozást lehet aktiválni egy arra utaló kéréssel, vagy egy megerősítő levéllel. (Magánszemélyek számára nem lehet e-mailt küldeni, hogy a levelezőlistára iratkozzon fel, ez kéretlen levélnek/SPAM-nek minősül, csak a honlapon keresztül, saját akaratából való feliratkozás megengedett. Cégek nyilvánosan is ismert e-mail címére lehet hírlevelet küldeni, de biztosítani kell számukra a leiratkozás lehetőségét.) A hírlevélre feliratkozást/leiratkozást kezelni lehet a bejövő e-mailen keresztül (POP3, IMAP), weboldalon keresztül (form), helyi fájlon keresztül (ha a számítógép dedikált szerverként működik), manuálisan (pl. sms-en keresztül kérik a feliratkozást, és kézzel visszük be az adatokat). Ez kiválóan alkalmas a hírlevélre való feliratkozás/leiratozás automatizálására, ami jelentősen megkönnyítheti a munkát, ha több száz kérelmet kell hetente elvégezni.

  Atomic Subscription Manager

 

Az Atomic Email Studio ideális eszköz professzionális e-mail kampányok kezelésére!

Rendszerkövetelmények:

Windows 2000, XP, 7/8 vagy Vista. 40 MB hely a merevlemezen, internetes kapcsolat

Letöltés

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

 1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
 2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.