Várjon...

Fast-Help

Kód: FH


Ára: 96.154 Ft

(122.115 Ft áfával)

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

A Fast-Help egy Windows-os súgófájl készítő, amelyikkel nemcsak súgót, de más dokumentációt is készíthet a következő formátumokban:

  • Html súgó (HtmlHelp, .CHM), 
  • Windows súgó (WinHelp, .HLP), 
  • Weboldal súgó (.html), 
  • Kéziszámítógép súgó (Windows Mobile Help, PockePC Help, .htm), 
  • wxWidget súgó (.htb), 
  • Nyomtatható dokumentum (.fhd), 
  • MS Word dokumentum (.rtf), 
  • Acrobat dokumentum (.pdf).

Nagyszerű eszköz a NeoBookkal, C++ nyelven, Delphi-ben készített alkalmazásunk súgójának és dokumentációjának elkészítéséhez. A HelpID-k segítségével a súgó megfelelő oldalához irányíthatjuk az olvasót.

Vállalati dokumentációt, műszaki leírást, termékkatalógust is készíthetünk a Fast-Helppel, amivel egyszerre alkalmassá tehetjük interneten való megjelneítéshez, CD-mellékletnek és nyomtatható dokumentumnak egyaránt.

A Fast-Helppel bármilyen nyelvű (magyar, angol, kínai, arab stb.) dokumentációt elő lehet állítani, teljes Unicode támogatással rendelkezik. A NeoBook angol és magyar nyelvű súgója is a Fast-Helppel készült.

Nem szükséges minden egyes dokumentumtípust külön-külön létrehozni, elegendő egyszer begépelni, a többit elvégzi a Fast-Help. Használata igen egyszerű, programozási ismeretek nélkül készíthetjük el a súgófájlokat és a dokumentációkat programunkhoz.

Beállíthatjuk a kezelőfelület nyelvét magyarra a PROJECT/PROJECT SETTINGS menüpont alatt a General ablak jobb alsó sarkában a Language of the User Interface legördülő menü segítségével, ha a Hungarian-t választjuk ki.

Különösen alkalmas többnyelvű súgók és dokumentációk készítéséhez az International verzió.

A felhasználók között vannak kis fejlesztő cégek, de vannak olyan nagyvállalatok is, mint a NASA, a 3M, a General Motors és a BBC.

Integrálható Microsoft DotNET, Delphi, Visual Basic és C++ nyelveken készült programokba is, illetve olyanokba, amelyek támogatják a fent említett formátumok valamelyikét, mint például a NeoBook.

Meglévő súgót vagy html oldalakat tudunk importálni, majd azt továbbszerkeszteni, tehát akár honlapunkból is tudunk súgófájlt vagy pdf-es dokumentumot készíteni!

A dokumentációnál megadhatjuk a címlap, hátsó borító, tárgymutató, tartalomjegyzék stílusát.

Részletek a www.faduwart.hu/fasthelp/ oldalon.

14 napos próbaverzó letöltése