Várjon...

Fast-Help International

Kód: FHI


Ára: 128.205 Ft

(162.821 Ft áfával)

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

A Fast-Help International mindazon képességekkel rendelkezik, mint a Fast-Help, de kiegészül egy Translation Assistant (Fordító segéd) résszel is, ami jelentősen megkönnyíti a súgófájlok lefordítását különböző nyelvekre. Lépésről-lépésre segít a fordításban.
A súgófájlt elég egyszer megtervezni és megszerkeszteni. Amikor egy másik nyelvre akarjuk lefordítani, a Fast-Help International segítségével a fájl integritása (pl. linkek, képek helye) megmarad.

Lefordítható a súgófájl/dokumentáció szövege, a tárgymutató és a kulcskifejezések (context string) is anélkül, hogy még egyszer össze kéne szerkeszteni a súgófájl/dokumentáció rendszerét.

Lefordítható a súgófájl/dokumentáció szövege, a tárgymutató és a kulcskifejezések (context string) is anélkül, hogy még egyszer össze kéne szerkeszteni a súgófájl/dokumentáció rendszerét.
A fordítás folyamatát a Státusablakban tudjuk nyomon követni. A le nem fordított részt piros, a részben lefordított részt sárga, a teljesen lefordított, elkészült részt zöld ikon jelöli. Az ikonok állapotát a fordító állítja a megfelelő színűre.

További segítséget jelent a Feladatok felsorolása, hozzárendelése személyhez, időponthoz, beállíthatjuk a prioritást is.

Ha külön nyelvi fordítót bízunk meg a súgófájlok fordításához, akkor a Translation Assistant különálló program változatát adhatjuk az alapnyelv mellé a nyelvi fordítónak, akinek ugyanazok a lehetőségek állnak a rendelkezésére, mint a Fast-Help International verzióban lévő Translation Assistant, kivéve a linkek és a képek cseréjének valamint súgófájllá történő konvertálási lehetőségét, ezáltal is védve az integritás megtartását. Azaz a nyelvi fordító CSAK a nyelvi fordítást tudja megcsinálni. Mivel a lefordított fájl pont ugyanúgy fog kinézni, mint az eredeti, nem probléma, ha nem ismerjük a nyelvet, hiszen nem kell újraszerkeszteni, nem kell tudnunk, hol kell a képeknek, linkeknek lenniük, az ott lesz, ahol az eredetiben volt!

Az elkészült nyelvi fordítást az International verzióba importálva elvégezhetjük annak súgófájllá vagy dokumentummá konvertálását.

Részletek a www.faduwart.hu/fasthelp/ oldalon.

14 napos próbaverzó letöltése