Várjon...

Fast-Help Corporate (vállalati verzió)

Kód: FHC


Ára: 160.256 Ft

(203.526 Ft áfával)

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

A Fast-Help Vállalati verzió mindazt tudja, mint az International verzió, kiegészítve olyan speciális funkciókkal, amely egy nagyvállalatnak vagy nagy projekteken dolgozó csoportnak szüksége lehet:

  • Multi-projekt támogatás:

Az eredeti Egyesítés funkciót csak a WinHelp és a Html súgó támogatta. A Multi-Projekt funkcióval akár 10 különböző projektet tudunk egyesíteni, tekintet nélkül a kimeneti formátumra. Az újrafelhasználhatóság a kulcsa ennek a funkciónak,: ha több mint egy projekttel rendelkezünk, és néhány témakör többnél is szerepel (például a vállalati információk, támogatás adatai, jogi kérdések, egyes GYÍK stb.). Ezentúl beilleszthetünk külső témaköröket az aktuális projekthez, mint csak-olvasható oldalakat. Amikor az eredeti témakör frissítésre kerül, a változások automatikusan végbemennek azokban a projektekben is, amelyek ezt az oldalt használják, biztosítva ezzel az adatok központilag történő kezelését.

  • Weboldal rangsorolás

Ezentúl lehetőség van arra, hogy továbbfejlesszük a weboldalunk látogatóinak keresési gyakorlatát. Megadhatunk egy százalékos értéket, ami a címben, kulcsszavakban és a súgó szövegében lévő keresési kifejezésen alapul. Beállíthatjuk a fontosságot, relevanciát a projekt alapján, a keresés eredményét pedig rangsorolni fogja, majd a kritérium szerinti rangsort mutatja a látogatónak. Ez a felhasználónak egy jobb visszacsatolást nyújt, és egyszerűsíti az eredmények közötti választást.

  • Továbbfejlesztett parancssor támogatás ini fájl segítségével

Korábban parancssor segítségével úgy tudtunk egy projektet fordítani, ha megadtuk a projektet és a fordítandó kimenet típusát. Ezentúl minden beállítást interaktívan meg lehet változatatni egy ini fájl segítségével. Megadhatunk Kikötések beszámítását, kivételét, változók kicserélését, témakörök beszámítását, kivételét, a kimeneti fájlnak új nevet, valamint fordítási beálllításokat. Ezután az ini fájlt paraméterként adhatjuk meg a parancssorban. Bármennyi ini fájlunk lehet, és a paracssorban a megfelelőt kell csak megadni paraméternek!

  • Beépített Citrix / Terminál szolgáltatás támogatása

A vállalati verzió leellenőrzi a távoli terminál szolgáltatás jelenlétét és automatikusan engedélyezi a szükséges protokolokat a távoli munkához és a fájlok zárolásához.

  • Nyelvi fordítás mentése új projektként

A Nyelvi fordítás menü alatt egy új menüpont található: Mentés új projektbe, amivel a fordítást egy új projektbe menthetjük. Ez akkor lehet hasznos, ha például a projektet magyar nyelven írtuk meg, majd lefordítjuk angolra. és az angol verziót új projektként akarjuk használni.

  • Új nyelvi fordítás készítése egy másik nyelvi fordításból

Amikor egy új fordító nyelvet választunk, az eredeti projekt nyelve lesz az alapnyelv. A Vállalati verzióban egy másik fordító nyelvet is választhatunk alapnyelvnek. Ez akkor lehet hasznos, ha a magyar projektünket először angolra fordítjuk, és egy olyan nyelve is le szeretnénk fordítani, amelyiknél angolból egyszerűbb a fordítás.

  • Oldalak importálása egy nyelvi fordításból

Ezzel a lehetőséggel nemcsak más Fast-Help projektből lehet importálni, hanem akár egy másik nyelvből is.

 

Részletek a www.faduwart.hu/fasthelp/ oldalon.

14 napos próbaverzó letöltése