Várjon...
PC Tune-Up logo

Nagy kép megtekintése

PC Tune-Up rendszerleíró adatbázis (registry) javító szoftver

Kód: LSPCT


Listaár: 9.615 Ft  

Ára: 8.013 Ft

(10.256 Ft áfával) Megtakarítás: 1.603 Ft (17%)
-17%

PC Tune-Up™ rendszerleíró adatbázis (beállításjegyzék) töredezettségmentesítő szoftver – megoldás a lassú számítógépekhez

A számítógépe kezd a csiga lassúságával működni? Kezd ideges lenni, hogy sűrűn kell újraindítania a számítógépét? Nincs egyedül... A legtöbben nem tudják, hogy ezeket az idegesítő dolgokat egy kattintással meg lehet oldani. Ennyire egyszerű... A PC Tune-Up™ rendszerleíró adatbázis (beállításjegyzék, registry) töredezettségmentesítő szoftver gyorsan és egyszerűen teszi ismét elevenné a csigalassú számítógépét azáltal, hogy eltávolítja azokat az elemeket, amelyek leállásokat, lefagyásokat, lassú működést okoznak, és jó hatással van a számítógép általános egészségére is! A PC Tune-Up™ egy nagyon hatékony eszköz arra, hogy felgyorsítsa, és javítsa a számítógép megbízhatóságát.

Letöltés

Fájlméret: 4 Mb
Windows icon Windows 8, 10

Rendszerleíró adatbázis javító szoftver gyakorlott és kezdő felhasználóknak

A PC Tune-Up™ szoftver egyszerűen  kezelhető felülete úgy van megtervezve, hogy azt jól tudja használni mindenki. Nem mindenkinek van ideje, és nem mindenki kíváncsi arra, hogy megértse, miért lassú a számítógépe. Talán nem is tudja, mit jelent "rendszerleíró adatbázis javító szoftver", és ez teljesen rendjén is van. A PC Tune-Up™ végigvezeti, hogyan gyógyítsa meg a lassú számítógépét, hogyan állítsa vissza a teljesítőképességét – négy egyszerű lépésben! A gyakorlott felhasználók pedig maguk állíthatják be a számukra megfelelő paramétereket.

Egy bizonyított megoldás a lassan futó számítógépekhez

A Large Software® kifejlesztett egy elegáns, egyszerű és bevált megoldást arra, hogy segítsen Önnek a lassú számítógépének a rendbehozásában. A PC Tune-Up™ programmal a Large Software® fejlesztő csapata a szoftveriparban eltöltött 15 éve alatt a piac legbarátságosabb rendszerleíró adatbázis javító szoftverét készítette el.

Dícséretek, díjak

További részletek a szoftverről...

Hogyan lehet optimalizálni a számítógép működését, megakadályozni, hogy lelassuljon, összeomoljon, lefagyjon? Tanácsok számítógép használóknak.