Várjon...
DocLock logo

Nagy kép megtekintése

DocLock fájltitkosító szoftver

Kód: LSDL


Listaár: 9.615 Ft  

Ára: 8.013 Ft

(10.256 Ft áfával) Megtakarítás: 1.603 Ft (17%)
-17%

Az egyik legjobb megoldás a fájlok titkosításához!


docLock kép

A docLock jellemzői

Biztonságosan zárol fájlokat, mappákat, dokumentumokat

A docLock-kal a kijelölt fájlokat, mappákat, dokumentumokat, fotókat, videókat, zip fájlokat, pdf fájlokat zárolja, és jelszóvédetté tesz. Csak azokat a fájlokat helyezi biztonságba, amelyeket szeretne!

Megvédi a személyes információkat elvesztés vagy ellopás esetén

A docLock-kal egyszerű módon jelszóvédetté teheti a bizalmas vagy személyes információkat. Védje meg önmagát a személyes információk tolvajai ellen!

Egyszerű használat

Telepítheti és futtathatja a szoftvert perceken belül. Kövesse az utasításokat a Kezdeti lépések (Getting Started) képernyőn az első fájl zárolásához, ami egy percen belül megvan. Nem kell sűgófájlokat, dokumentációkat, felhasználói kézikönyveket vagy a szomszéd számítógép gurut hívnia a kezdéshez.

Hűzd-és-dobd zárolás/feloldás technológia

Egy dokumentum villámgyors zárolása/feloldása három módon lehetséges: 1) húzza a fájlt a docLock-ra, 2) Jobb kattintás a fájlra, majd válassza a Zárolás/feloldás (Lock/Unlock) menüpontot, 3) használja a fájlkiválasztót. Nos, ilyen gyors!

Kis fájl méret

A docLock 5 MB nagyságú, míg a legtöbb biztonsági szoftver 100 MB körül van. A docLock így kis teljesítményt foglal le az értékes számítógép erőforrásból a program futtatásakor.

A fájlok megosztása/küldése

A docLock segítségével megoszthatja a zárolt fájlokat e-mailen keresztül, CD-n vagy más adathordozón, amennyiben rendelkezik az Ön által előállított jelszóval. Érezze biztonságban magát, mert csak a címzett lesz képes a fájlhoz hozzáférni.

Hordozható változat

Vigye magával bármely zárolt fájlját, és bármely más számítógépen használhatja, amennyiben hordozható változatot hozott létre, azt is egyetlen egérkattintással. Csak mentse el a fájl(oka)t pendrive-ra, memóriakártyára, külső merevlemezre vagy egyéb más hordozható eszközre.

Minden biztonsági szoftver kiegészítője

A docLock az összes biztonsági és PDF szoftverrel együttműködik. Adjon egy extra védelmi hálót a vírusirtó, tűzfal és PDF szoftverei mellé azzal, hogy zárolja a fájljait.

Jelszó generátor

A docLock-kal pillanatok alatt készíthet igen erős jelszót. Automatikusan generál olyan jelszót, ami tartalmaz kis- és nagybetűket, számokat, jeleket, hogy a legnagyobb biztonságot nyújtsa a zárolt fájloknak. Biztosítja, hogy lehetetlen legyen feltörni a jelszót.

Jelszó elrejtése képekbe

Sokszor nehéz megjegyezni a jelszavakat, különösen akkor, ha azt generátorral készítettük. Könnyebb egy képre emlékezni helyette. Az életünk megkönnyítése érdekében a docLock el tudja rejteni a jelszavat egy képbe (JPEG, Bitmap, vagy PNG fájl). Adjon meg egy jelszót, és válassza ki a docLockban, hogy melyik képbe rejtse el. Amikor fel akarja oldani a zárolást, egyszerűen csak ki kell választania hozzá a képet.

Jelszavak kezelése

A zárolt fájlok jelszavát bármikor megváltoztathatjuk. Csak ki kell választanunk a kívánt fájlt, majd adjuk meg hozzá a kívánt jelszót. A jelszavak frissítése igen egyszerű, és biztosítja a még nagyobb védelmet.

Biztonságos fájltörlés

Egy törölt fájl még sokáig a merevlemezen maradhat. A docLock biztonságos fájltörlés opciójával könnyen eltávolíthatjuk úgy a fájlokat, hogy azok visszaállíthatatlanok legyenek.

Az üres helyek áttörlése

A docLock a lemezen lévő üres helyeket áttörli, így biztosíthatjuk, hogy a törölt fájlok tényleg visszafejthetetlenek legyenek, és a régi fájlok teljes törlésével a számítógép is jobban fog futni.

WiFi dokumentum védelem

Amikor egy wifi hálózathoz csatlakozunk a kávéházban vagy a repülőtéren vagy egy hotelben, a "szaglászó kémek" bele tudnak nézni a számítógépünkbe, de a zárolt fájlba nem, így a személyes és bizalmas információkat kontroll alatt tudjuk tartani.

Katonai minőségű biztonság

Bármilyen számítógép felhasználó a docLock-kal ugyanazt a biztonsági technológiát használhatja, mint a katonaság vagy az állami szervek a mindennapjaikban a fájljaik védelmére. Nem kell szuper tudósnak lennie ahhoz, hogy ilyen technológiát tudjon használni.

Haladó beállítások

Akik magasabb szinten szeretnék kezelni a védelmet, 8 féle algoritmus közül választhat: BlowFish, Cast-128, 3Des, Des, Gost, RC2, Rijnadael és Twofish. Vegye figyelembe, hogy egy 128 bites kulcsot hosszabb ideig tart feltörni, mint a világegyetem kora. A docLock-ban ez az alapbeállítás, és ez teljességgel biztosítja, hogy a zárolt fájlok teljes biztonságban vannak.

Letöltés

Fájlméret: 5 MB
Windows icon Windows 8, 7, 2000, 2003, XP, Vista, Win 7, 8, 10

 

Dícséretek, díjak

 

Rendszerkövetelmények

  • Legalább 32 MB szabad memória,
  • Pentium vagy ezzel kompatibilis rendszer,
  • Kb. 11 MB hely a merevlemezen.
  • MS Windows 2000/XP/Vista/7/8/10.