Várjon...

Nagy kép megtekintése

Atomic Email Tracker - e-mail nyomkövető

Kód: AET


Ára: 4.167 Ft

(5.449 Ft áfával)

A kiküldött e-mailek nyomkövetése (online szolgáltatás)

Atomic Email Tracker egy web-alapú szolgáltatás az elküldött e-mailek nyomon követéséhez (egyelőre magyarul nem áll rendelkezésre).

A hatásos e-mail kampány kulcsa, hogy meghatározzuk, kivel, mit és mikor kommunikálunk. Semmilyen techikai ismeret vagy extra erőfeszítés sem szükséges ehhez!

  1. Hozzon létre egy Email Tracker fiókot*, és ellenőrizze le, hogy aktív-e. A jelszót e-mailben kapja meg a regisztráció után.
  2. Az Atomic Email Tracker-t integrálhatja bármely tömeges e-mail vagy hírlevélküldő szoftverrel. A legjobb eredményt az Atomic Mail Sender** programmal érheti el.
  3. Lépjen be a saját E-mail nyomkövető vezérlőpanelhez, és elemezze az összegyűjtött staisztikákat.

*A fiók létrehozása után 10 napig ingyen kipróbálhatja a szolgáltatást.

**Miután regisztrált az Email Tracker szolgáltatásra, és létrehozta a hírlevél kampányát az Atomic Mail Sender szoftverben ('Szolgáltatás' -> 'Hírlevél nyomkövetése' menü), a rendszer automatikusan hozzáad egy címkét a hírlevélhez, aminek segítségével az Email Tracker figyelemmel kísérheti a szétküldött e-mailek sorsát.

A következő jellemzői vannak az Email Tracker szolgáltatásnak:

  • Korlátlan számú e-mail kampány
  • 10 részletes jelentés szűrési lehetőségekkel és diagramokkal
  • Címzettek adatainak rögzítése, mint az e-mail cím, IP cím, ország, az e-mail megnyitásának dátuma és időpontja, a kattintott linkek száma, a megnyitott e-mailek száma, megnyitási gyakoriság, CTR
  • Egyedi és nem egyedi műveletek nyomkövetése
  • Jelentések küldése e-mailben

Részletek...