Várjon...
Email Autoresponder logó

Atomic Email Autoresponder - automatikus válaszlevélküldő

Kód: AEA


Ára: 12.821 Ft

(16.346 Ft áfával)

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

Nélkülözhetetlen szoftver az ügyfelekkel/vásárlókkal való hatékony kommunikációban

Az Atomic Email Autoresponder (AEA) felügyelheti a jelentős részét a leendő és meglévő ügyfelekkel történő kapcsolattartásban. Amikor egy új személy egy e-mailt küld, amely megadott mezőt vagy információt tartalmaz, az AEA felismeri az adott információt, és elkezd beszélgetni ezzel a személlyel az Ön által beállított szabályok szerint..

Letöltés
Fájlméret: 1,8 Mb
Windows icon Windows 8, 7, 2000, 2003, XP, Vista kompatibilis

Atomic Email Autoresponder ablaka

Az Atomic Email Autoresponder az Ön személyi titkára lesz, amelyik sosem fárad el, mindent időben hajt végre, és sosem megy szabadságra. Higgye el - ez biztosítja a sikert!

A másik fontos ok, hogy az automatikus válasz programot használja az, hogy növelje a vásárlók/ügyfelek lojalitását. A legfrissebb felmérések szerint is a meglévő ügyfelek megtartása jóval kisebb költséggel jár, mint újak megnyerése. És ez az, amiben az Atomic Email Autoresponder ismét segítségére lehet. Nem hagyja, hogy az ügyfelei elfeledkezzen Önről. Az Ön által megadott ütemezés szerint emlékeztetőt, speciális ajánlatot, kedvezményt, új termékről szóló tájékoztatót stb. küld az ügyfeleinek.

A legfontosabb érv az AEA használatához

Az Atomic Email Autoresponder korlátlan számú levelet tud kiküldeni egymás után. Egy automatikus sorozat e-mail küldő szoftver nem egy standard válaszlevelet küld egy bejövő levélre, hanem a levelek sorozatát tudja ennek a levélnek a tulajdonosának kiküldeni egyenként, megadott időközönként. Például az elsőt még aznap, a másodikat három nap múlva, majd a harmadikat egy hónap múlva.