Várjon...
Mail Logger logó

Atomic Email Logger - e-mail cím kereső és gyűjtő a számítógépről

Kód: AEL


Listaár: 12.821 Ft  

Ára: 11.218 Ft

(14.103 Ft áfával) Megtakarítás: 1.603 Ft (13%)
-13%
(+8.013 Ft)
(+4.808 Ft)
(+4.167 Ft)
(+4.808 Ft)

E-mail cím vadászat a számítógép fájljaiban

Tudja, hogy a számítógép merevlemeze többezer e-mail címet tartalmazhat? Ezek az e-mail címek a Program Files mappában, a böngészők gyorsítótárában, az Outlook mappáiban vagy más helyeken lehetnek - de összegyűjtésük nélkül ezek felhasználatlanok maradnak. A program megelégedett használói elmondták, hogy 3-10 ezer űj címet tudtak csak az internet gyorsítótárából kinyerni. Ön hány címet hagy elveszni?

Ezzel a programmal a címeket ezrével tudja összegyűjteni anélkül, hogy rákapcsolódna az internetre!

Az összegyűjtött e-mail címek elmenthetők szöveges fájlba, a vágólapra vagy bármely MS Office alkalmazásba.

A program kifinomult kereső algoritmussal rendelkezik. Az eredmény fantasztikus!

Letöltés
Fájlméret: 3.8 MB
Windows icon Windows 8, 7, 2000, 2003, XP, Vista kompatibilis

A magyar nyelvű kezelőfelületet a legfrissebb verzióhoz a www.hirlevelszoftverek.hu/d oldalról töltheti le.

Bedolgozók az Atomic Email Logger-hez

Az Atomic Email Logger legnagyobb előnye a versenytársakkal szemben, hogy a bedolgozó technológia segítségével minden típusú fájban tudja keresni az e-mail címeket. Ehhez használhat más által fejlesztett megoldást, vagy az Atomic-ét.

Jelenleg a következő bedolgozókat használhatja ahhoz, hogy még több e-mail címet tudjon összegyűjteni a számítógépről:

Mailbox Hunter bedolgozó a levelesládákból képes kigyűjteni az e-maileket.

Ezzel a kiegészítővel az Atomic Email Logger-rel e-maileket tud kigyűjteni az Outlook, Outlook Express, Eudora, IncrediMail és a The Bat levelezőprogramokból. A bedolgozó megmutatja az összes e-mail program összes levelesládáját, ami a számítógépén van. Kiválaszthatja a megfelelőket, majd az OK gomb megnyomásával néhány perc alatt a program megjeleníti a kigyűjtött e-mail címek listáját.

Pst Fájlfeldolgozó bedolgozó megnyitja az Outlook PST fájlokat, és kigyűjti belőlük az e-mail címeket és a felhasználóneveket.

Az MS Outlook az e-mail címeket és üzeneteket tömörített PST fájlokban tárolja. Ezek a fájlok nem olvashatók közvetlenül az Atomic Email Logger-rel. Ehhez szükség van erre a Pst Fájlfeldolgozóra.

CSV olvasó/elemző bedolgozó elemzi a CSV fájlokat, és kiolvassa belőlük a struktúrált adatokat.

Hasonlóan a munkalapokhoz (MS Excel, Quattro Pro, OpenOffice), a CSV fájlok az adatokat sorokban és oszlopokban tárolja. A CSV-t szöveges fájlként lehet megnézni. Lehet látni az összes rekordot, és szerkeszteni is lehet, de igen kényelmetlen így a használata. A CSV elemző bedolgozóval a CSV fájlok megtekinthetők, illetve bármely mezőjét importálni lehet.

Tömörített fájlfeldolgozó bedolgozó kibontja a ZIP, RAR és ACE fájlokat, és kigyűjti belőlük a megfelelő adatokat.

Ha információt akar megtudni egy tömörített fájlból, manuálisan kell kibontani Ez időt igényel, sőt, különböző tömörített fájlok különböző programokat igényelnek a kibontáshoz. A Tömörített fájlfeldolgozó bedolgozó információkat tud kigyűjteni a leggyakrabban használt tömörített fájl típusokból. A - WinZIP, a WinRAR, az ACE és a GZ fájlokból automatikusan, gyorsan és könnyedén gyűjti az adatokat. A jelszóvédett fájlok kezelése is támogatott.

Az Atomic Email Logger bedolgozói nem ingyenesek, de megrendelheti az Atomic Mail Logger együtt vagy különállóan.

Az összegyűjtött e-mail címekre az Atomic Mail Senderrel körlevelet küldhetünk, de célszerű az Atomic Email Studio-t használni, ami fel van vértezve az e-mail marketinghez szükséges számos eszközzel:

  • Atomic Mail Sender (e-mail hírlevélküldő modul)
  • Atomic List Manager (levelezőlista szerkesztő modul)
  • Atomic Mail Verifier ( e-mail cím ellenőrző modul)
  • Atomic Email Hunter (e-mail cím gyűjtő az internetről modul)
  • Atomic Email Logger (e-mail gyűjtő helyi fájlokból modul)
  • Atomic Newsgroup Explorer (e-mail gyűjtő a levelezőlistákból modul)
  • Atomic Whois Explorer (e-mail gyűjtő a ki-kicsoda adatbázisból modul)
  • Atomic IE Contacts Spy (e-mail gyűjtő a meglátogatott weboldalakról modul)

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

  1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
  2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.