Várjon...
CD Email Extractor logó

Atomic CD Email Extractor - e-mail gyűjtő a CD-kről

Kód: ACDEE


Ára: 9.615 Ft

(12.179 Ft áfával)

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

E-mail cím vadászat a CD-n lévő fájlokban

Teljes mértékben szabályozni tudja a működését - megadhatja, mely fájlokat és mappákat nézze át, melyeket hagyjon ki, számos szűrési és korlátozó lehetőség áll rendelkezésre minden egyes keresésnél. Alapértelmezésnél az Atomic CD Email Extractor kihagyja a grafikus, a zenei és néhány egyéb fájltípust, amelyek sosem tartalmaznak e-mail címeket. Ezzel jelentősen felgyorsíthatjuk a keresést.

Az Atomic CD Email Extractor együttműködik bármely CD és DVD meghajtóval. Támogatja a többszörös meghajtókat. Automatikusan felismeri, hány meghajtó van, és akár csak az egyiken vagy akár mindegyik kijelölt meghajtón elkezdheti a keresést.

A programban azonnal leállíthatja a keresést bármely időpontban.

A CD-n megtalált e-mail címeket átmásolhatja a vágólapra vagy elmentheti egy fájlba, de akár exportálhatja is a MS Wordbe vagy MS Excelbe.

Letöltés
Fájlméret: 2.1 MB
Windows icon Windows 8, 7, 2000, 2003, XP, Vista kompatibilis

Az összegyűjtött e-mail címekre az Atomic Mail Senderrel körlevelet küldhetünk, de célszerű az Atomic Email Studio-t használni, ami fel van vértezve az e-mail marketinghez szükséges számos eszközzel:

  • Atomic Mail Sender (e-mail hírlevélküldő modul)
  • Atomic List Manager (levelezőlista szerkesztő modul)
  • Atomic Mail Verifier ( e-mail cím ellenőrző modul)
  • Atomic Email Hunter (e-mail cím gyűjtő az internetről modul)
  • Atomic Email Logger (e-mail gyűjtő helyi fájlokból modul)
  • Atomic Newsgroup Explorer (e-mail gyűjtő a levelezőlistákból modul)
  • Atomic Whois Explorer (e-mail gyűjtő a ki-kicsoda adatbázisból modul)
  • Atomic IE Contacts Spy (e-mail gyűjtő a meglátogatott weboldalakról modul)

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

  1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
  2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.