Várjon...
Lead Extractor logó

Atomic Lead Extractor- e-mail cím, elérhetőségi adatok keresése és gyűjtése az internetről, adatbányászat

Kód: ALE


Listaár: 19.231 Ft  

Ára: 17.628 Ft

(22.436 Ft áfával) Megtakarítás: 1.603 Ft (8%)
-8%

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

E-mail cím és más elérhetőségi adatok vadászata az interneten 

A program megadott honlapokról, vagy adott kulcsszó alapján (keresőprogram által) megtalált honlapokról gyűjti össze az e-mail címeket és bedolgozókkal más elérhetőségi adatokat, mint a telefonszámot és faxszámot, a Skype azonosítót, MSN, Yahoo, AIM, és ICQ azonosítókat. A legújabb verzió adatbányászatra is alkalmas! Pl. szaknévsorból egy weblap bizonyos helyén lévő adatot tud összegyűjteni.

A programot  jól lehet alkalmazni, ha nem ismer elegendő olyan honlapot, ami érdekes lehet az Ön számára, de tudja azokat a kulcsszavakat, ami alapján a program megtalálhatja a megfelelő e-mail címet. A program többcsatornás techológiát alkalmaz, hogy minél gyorsabban tudja a feladatot végrehajtani, és optimálisan használja ki az internetkapcsolatát. Ezzel a módszerrel nagyon kis erőforrást igényel. Töltse le a próbaverziót!

Letöltés
Fájlméret: 7.6 Mb
Windows icon Windows 8, 7, 2000, 2003, XP, Vista kompatibilis

A magyar nyelvű kezelőfelületet a legfrissebb verzióhoz a www.hirlevelszoftverek.hu/d oldalról töltheti le.

Hasznos kiegészítő lehet a proxy-gyűjtő program: Proxy Multipy

Az Atomic Lead Extractor segítségével az e-mail címek és más elérhetőségi adatok összegyűjtése olyan egyszerű, mint az internetes keresők használata. Meg kell adni a kívánt kulcsszavakat, majd a program elkezdi összegyűjteni a Google vagy más beállított keresőmotorok által megtalált honlapokat, és átnézi a rajtuk található e-mail címeket és bedolgozók segítségével a többi elérhetőségi adatot.

A program több szűrési lehetőséget biztosít a weboldalak átnézéséhez. Beállíthatjuk az átvizsgálandó helyeket és a mélységet is.

A programot könnyű használni, és az igényekhez lehet igazítani. A legtöbb esetben elegendő egy URL címet vagy néhány kulcsszót megadni ahhoz, hogy megkapjuk a kívánt eredményt.

Az Atomic Lead Extractor egy nagyon gyors program, ami támogatja a többszálú oldalbetöltést, nagyon kis forrást igényel a számítógéptől, és a háttérben tud dolgozni minden olyan számítógépen, amin van Windows, és van internetes kapcsolata.

Az Atomic Lead Extractor önállóan futtatható, nem igényel semmilyen más kiegészítő programot (mint pl. az Internet Explorert), és proxy szerveren keresztül is működik.

Az Atomic Lead Extractor licence egy számítógépre érvényes! Ha több számítógépre akarja telepíteni, kedvezményes többlicences változatot kell vásárolnia.

A próbaverziót letöltheti, de néhány funkciót nem lehet benne használni, mint például az e-mail címek elmentését, illetve exportját. A regisztrált verzióban nincs korlátozás!  

Néhány tanács az Atomic Lead Extractor használatához:

  • Használja az Okos keresőt: Írja be a kulcsszavakat a keresőablakba. Például ha ingatlanügynököket keres, próbálja meg a "Budapest ingatlanügynök" kulcsszavakat vagy a "magyar ingatlanközvetítő"-t. Próbáljon ki különböző kulcsszavakat, hogy a legtöbb címet megkaphassa!
  • Használja a További beállítások ablakot: Itt megadhat különleges beállításokat, mint például tartalomszűrést, jelszó űrlapot stb.
  • Használja a bedolgozókat: A bedolgozók segítségével további elérhetőségi adatokat tud gyűjtani.

Az összegyűjtött e-mail címekre az Atomic Mail Senderrel körlevelet küldhetünk.

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

  1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
  2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.