Várjon...
Lead Extractor logó

Telefon és fax-szám kereső bedolgozó az Atomic Lead Extractor-hoz

Kód: ALEPF


Ára: 4.808 Ft

(6.090 Ft áfával)

A számítógépek száma, amelyre a szoftver telepíthető

Telefonszám és faxszám vadászata az interneten 

A bedolgozó az Atomic Lead Extractorhoz készült, aminek segítségével nemcsak az e-mail címeket, hanem a telefonszámokat és a faxszámokat is kigyűjtheti a program által megtalált honlapokról.

Az Atomic Lead Extractor segítségével az e-mail címek és más elérhetőségi adatok összegyűjtése olyan egyszerű, mint az internetes keresők használata. Meg kell adni a kívánt kulcsszavakat, majd a program elkezdi összegyűjteni a Google vagy más beállított keresőmotorok által megtalált honlapokat, és átnézi a rajtuk található e-mail címeket és a többi elérhetőségi adatot.

A program több szűrési lehetőséget biztosít a weboldalak átnézéséhez. Beállíthatjuk az átvizsgálandó helyeket és a mélységet is.

A programot könnyű használni, és az igényekhez lehet igazítani. A legtöbb esetben elegendő egy URL címet vagy néhány kulcsszót megadni ahhoz, hogy megkapjuk a kívánt eredményt.

Az Atomic Lead Extractor egy nagyon gyors program, ami támogatja a többszálú oldalbetöltést, nagyon kis forrást igényel a számítógéptől, és a háttérben tud dolgozni minden olyan számítógépen, amin van Windows, és van internetes kapcsolata.

Az Atomic Lead Extractor önállóan futtatható, nem igényel semmilyen más kiegészítő programot (mint pl. az Internet Explorert), és proxy szerveren keresztül is működik.

Az Atomic Lead Extractor licence egy számítógépre érvényes! Ha több számítógépre akarja telepíteni, kedvezményes többlicences változatot kell vásárolnia.

A próbaverziót letöltheti, de néhány funkciót nem lehet benne használni, mint például az e-mail címek elmentését, illetve exportját. A regisztrált verzióban nincs korlátozás!  

Néhány tanács az Atomic Lead Extractor használatához:

 • Használja az Okos keresőt: Írja be a kulcsszavakat a keresőablakba. Például ha ingatlanügynököket keres, próbálja meg a "Budapest ingatlanügynök" kulcsszavakat vagy a "magyar ingatlanközvetítő"-t. Próbáljon ki különböző kulcsszavakat, hogy a legtöbb címet megkaphassa!
 • Használja a További beállítások ablakot: Itt megadhat különleges beállításokat, mint például tartalomszűrést, jelszó űrlapot stb.
 • Használja a bedolgozókat: A bedolgozók segítségével további elérhetőségi adatokat kaphat meg.

Az összegyűjtött e-mail címekre az Atomic Mail Senderrel körlevelet küldhetünk, de célszerű az Atomic Email Studio-t használni, ami fel van vértezve az e-mail marketinghez szükséges számos eszközzel:

 • Atomic Mail Sender (e-mail hírlevélküldő modul)
 • Atomic List Manager (levelezőlista szerkesztő modul)
 • Atomic Mail Verifier ( e-mail cím ellenőrző modul)
 • Atomic Email Hunter (e-mail cím gyűjtő az internetről modul)
 • Atomic Email Logger (e-mail gyűjtő helyi fájlokból modul)
 • Atomic Newsgroup Explorer (e-mail gyűjtő a levelezőlistákból modul)
 • Atomic Whois Explorer (e-mail gyűjtő a ki-kicsoda adatbázisból modul)
 • Atomic IE Contacts Spy (e-mail gyűjtő a meglátogatott weboldalakról modul)

Spam? Adathalászat?

Mielőtt hozzákezd a kampányhoz, jó, ha tisztában van a kéretlen levelekről szóló törvénnyel. A Nemzeti Hírközlési Hatóság honlapján találhat erről bővebb információt. Két fontos mondatot kiemelünk:

 1. Az elektronikus hirdetésekre vonatkozó magyar jogi szabályozás szerint [2001. évi CVIII. törvény (Ekertv.) és 2008. évi XLVIII. törvény (Grt.)] csak annak küldhető elektronikus levelezés vagy azzal egyenértékű egyéni kommunikációs eszköz (pl.: SMS, MMS, fax) útján elektronikus hirdetés, aki ehhez előzetesen, egyértelműen és kifejezetten hozzájárult. A törvény 2008. szeptember 1. követően hatályos módosítása alapján ez a kritérium a természetes személyek esetében alkalmazandó.
 2. Továbbra sem terjed ki a büntethetőség a személyes adatnak nem minősülő adatok (például valamely cég elektronikus levélcíme) - akár az érdekelt beleegyezése nélküli - eladására, árusítására, címlistába felvételére, vagy például cégek számára történő kéretlen levélküldésre akkor sem, ha az haszonszerzési szándékkal történik.