Várjon...
Proxy Multiply logó

Nagy kép megtekintése

Proxy Multiply proxy gyűjtő szoftver

Kód: JRPM


Ára: 18.293 Ft

(23.171 Ft áfával)

Proxy - ha el akar rejtőzni az interneten

A Proxy Multiply először összegyűjti a legújabb proxy-kat a közel 300, naponta frissülő, proxy listákat tartalmazó weboldalakról. A gyűjtés után legalább tízezer proxy lesz a programban. Ezután a Proxy Multiply átvált keresés módba, és a megtalált proxy-kat további proxy listák keresésére használja a Google-val. Ezt a folyamatot sokszor egymás után meg lehet ismételni. A Proxy Multiply segítségével új HTTP és SOCKS proxy-kat találhat, majd a szükségleteink szerint szűrhetjük.Letöltés

Windows icon Windows 2000/XP/Vista/7/8 (32-bit and 64-bit) kompatibilis. Fájlméret: 760 kB

A gyűjtés után a Proxy Multiply leteszteli a proxy-kat, hogy megtalálja a leggyorsabbakat.

A folyamatokat automatizálhatjuk is, így a program a háttérben tud dolgozni!

A proxy szerver használatának előnyei

 

  • a felhasználó elrejtheti magát a proxy mögé, és így biztonságosabbá teheti a szörfölést,
  • gyorsítótárazni tudja a gyakran látogatott weboldalakat,
  • segítséget nyújt a nem kívánt weboldalak blokkolásában, ugyanakkor blokkolt oldalak elérését is lehetővé teheti, a felhasználók internet használatáról jelentést készíthet.


Léteznek fizetős és ingyenes proxy szerverek. Az ingyenes szerver előnye, hogy használója nincs egyhez lekötelezve, és egyszerre többet is használhat.

Proxy típusok

Transparens proxy - tudatja a világgal, hogy ez egy proxy, és továbbítja az Ön információit. Semmilyen titkosságot sem biztosít.

Anonim proxy - a transzparens proxy gyorsítótár előnyét biztosítja, míg az Ön IP címét elrejti (kicseréli a proxy IP címével vagy egy véletlenszerű IP címmel). Vannak olyan online játékok, szavazások, ügyfélkapuk, amelyek ellenőrzik az IP címet a felhasználók azonosítására. Az anonim proxy-n keresztül nem lesz képes erre.

Elit proxy - magas fokú anonimitást biztosít, a rendszerét úgy jeleníti meg, mint egy nem-proxy rendszert (a proxy szerver IP címével). Ez biztosítja a legmagasabb biztonságot. Elit proxy-t nem lehet detektálni.