Várjon...
MindDecider logó

Nagy kép megtekintése

MindDecider - döntéstámogató szoftver

Kód: MINDD


Ára: 88.141 Ft

(111.859 Ft áfával)

MindDecider

Egyszerű és intuitív felhasználói felület, egyszerű munka, nagyfokú funkcionalitás jellemzi, amely a gondolattérképezés (mind mapping) koncepción, a több-szempontú döntéselemzésen (multiple criteria decision analysis, MCDA) és az analitikus hierarchikus eljáráson (analytic hierarchy process, AHP) alapszik.

A MindDecider szoftvert számos területen lehet alkalmazni. Egyaránt hasznos lehet az otthoni háztartás költségvetésének optimalizálására, etikai döntéseknél, a munkanap megtervezésénél vagy komplex rendszerek esetén. Magabiztosságot nyújt a mindennapi életben található variációk közötti döntésnél, vizuálisan segítve a felhasználóját.

Igen sok matematika van az ilyen szoftverekben, de a MindDecider sikeresen elrejti a képleteket, így a normál felhasználó mindenféle speciális technikai tudás nélkül tudja élvezni a szoftver használatát. A MindDecider akár számok nélkül is képes működni, csak válaszol a kérdéseinkre, és megtalálja a helyes értéket!

 • 3-féle működési mód: tervezés, becslés, időelemzés. Mindegyik speciális funkciókkal rendelkezik, a kitűzött céloknak megfelelő opciók jelennek meg.
 • Tervezés mód: általános projekt struktúra, döntési fa rajzolása, műveletek elemekkel és alelemekkel. Ez a mód minimalizált megjelenési opciót kínál egy ötlet bemutatásához gondolattérképen (hogy minden ráférjen).
 • Becslés mód: kritériumokat adhatunk meg, hogy megbecsülhessük a változatokat (alváltozatokat) vagy a forrásokat. Ez a mód további matematikai opciókat nyúlt a tervezés módhoz.
 • Időelemzés mód: elemek időkarakterisztikáját lehet megadni. Ez a mód idődiagramot (Gantt diagramot) tud készíteni, amelyik megmutatja az elemek időbeli viselkedését, és a végeredményhez való hozzájárulását.
 • Kimutatás mód: az összehasonlított variációk rövid statisztikája, a legjobb vagy a legrosszabb választás oka, időarányos eloszlási grafikonok stb.
 • Táblázat panel: táblázatos formában mutatja az elemeket és a hozzájuk tartozó tulajdonságokat.
 • Többféle adatfeldolgozó módszer: a legjobb vagy a legrosszabb változat kiválasztása, összegzés, valószínűség számítás, átlagos középérték, nyereségmaximalizálás, veszteségminimalizálás.
 • Kételemű mérlegelő eljárások paraméterek vagy elemek páros összehasonlításához. Gyors mérlegelés (Fast Balance): egyszerű páros összehasonlítás (egy variáció választása). Precíziós mérlegelés (Precision Balance): vizuális összehasonlítás, ahol a felhasználó beállítja az arányokat a két paraméter között. A vizuális megjelenítésre 5-féle mód van: grafikon, területek, szegmensek, számok vagy sokaságok.
 • Időoptimalizálás funkció: az objektumok automatikus eloszlása az időben a felhasználó által megadott feltételek és kikötések mellett. Példa a feltételre: A esemény B előtt következik be, A esemény B esemény után következik be, A esemény akkor következik be, ha az arány nullánál nagyobb, A esemény egyszerre fejeződik be X eseménnyel.
 • Fuzzy számítások: intervallum megadása a becslésekhez annak érdekében, hogy bizonytalanságot vigyünk a döntéselemzésbe
 • Érzékenység elemzés: tornádó diagram a paraméterek relatív fontosságát mutatja be.
 • Kockázatelemzés: 4 alapvető módszer a kockázatok számításához.
 • Tárgykörök: projekt sablonok vannak a szoftverben adott és rendszeresen frissített adatok alapján
 • Hiperhivatkozás opció: egy MindDecider projekt kapcsolása bármilyen fájlhoz vagy dokumentumhoz. A felhasználók adatokat cserélhetnek, ha egy másik MindDecider projekttel vagy fájllal van összekapcsolva.
 • Közvetlen beviteli rendszer elősegíti a gyors információ bevitelt.
 • Exportálás MS Wordbe, MS Excelbe, MS PowerPointba, bitmap, XML, HTML és más formátumba

MindDecider Pro kiegészítései

 • Csapatmunka, amely segítségével több felhasználó dolgozhat ugyanazon a projekten, így növeli a megbízhatóságot, időt takarít meg, és együttműködésen alapuló döntési folyamatot valósíthatunk meg. A csapatmunka on-line módon valósítható meg TCP-IP protokolon keresztül akár a vállalaton belül, akár a világhálón.
 • Különböző szakértők által létrehozott konszenzus becslésének számítása; átlag, optimista és pesszimista következtetés számítása a legjobb megoldás megtalálásához, és a legjobb és legrosszabb változat előrejelzéséhez.
 • Rendszergazdai felügyelet a projekten és a többi felhasználó fölött, jogosítványok és korlátozások beállítása és feloldása az egyes felhasználókhoz.
 • Adatmegváltoztatási, adatmegtekintési jogosítványok kiosztása a különböző felhasználói kategóriákban: projekt rendszergazda, adatrögzítő, helyi felhasználó, távoli felhasználó, névtelen felhasználó.

MindDecider Team kiegészítései

A MindDecider Team tulajdonképpen a MindDecider Pro „csomagverziója”. 10 MindDecider Pro (hálózati) licencet tartalmaz, ami elegendő egy átlagos csoport vagy egy projektrészleg hatékony és sikeres munkájához. A Team verzió jelentős kedvezményt nyújt a 10 db Pro verzió vásárlásához képest.

 

Részletes leírás

A MindDecider verzióinak összehasonlítása

Nem tudja, melyik verzióra van szüksége? Nézze át az alábbi táblázatot, és válassza ki az Ön számára megfelelőt.

 
 Personal 
 
Pro  Team
 
Listaár (nettó)
 
275 USD 599 USD 1999 USD
Csapatmunka nem pipa pipa
Szakértői csoportmunka nem pipa pipa
Munka többszörös becsléssel nem pipa pipa
Konszenzus nem pipa pipa
Programozhatóság nem pipa pipa
Kísérlet panel nem pipa pipa
Rendszergazda funkció nem pipa pipa
Üzenetkezelő nem pipa pipa
Elemfunkciók 10 25+ 25+
Licencek száma 1 1+ 10
Tervezés mód pipa pipa pipa
Becslés mód pipa pipa pipa
Időelemzés mód pipa pipa pipa
Táblázat panel pipa pipa pipa
Kimutatás készítés pipa pipa pipa
Gyors mérlegelés pipa pipa pipa
Precíziós mérlegelés pipa pipa pipa
Időoptimalizálás pipa pipa pipa