Várjon...
RationalPlan logó

Nagy kép megtekintése

RationalPlan Single Project - projektmenedzsment szoftver

Kód: RPSIN


Listaár: 27.885 Ft  

Ára: 25.641 Ft

(32.692 Ft áfával) Megtakarítás: 2.244 Ft (8%)
-8%

A RationalPlan egy olyan projektmenedzsment szoftver, amelyik segítséget nyújt mind a projektvezetőnek, mind a projektben résztvevőknek abban, hogy egy konzisztens projekttervet készítsenek, elosszák az erőforrásokat, elemezni tudják a munkaterhelést, nyomon tudják követni a munkafolyamatokat, meg tudják becsülni a projekt költségeit és kezelni tudják a költségvetést.

A RationalPlan szoftverrel

  • egyszerűen kezelheti a projektjeit, oszthatja meg az erőforrásait a projektek, tevékenységek között,
  • ellenőrzés alatt tarthatja az erőforrás felhasználásait és pénzügyeit,
  • figyelemmel kísérheti a kritikus tevékenységeket,
  • nyomon követheti a projekt előrehaladását a teljesítést, időt és költséget illetően,
  • többszörös visszavonás/ismét lehetősége több szinten,
  • lebonthatja a projektet, felépíthet ütemterveket, eloszthatja az erőforrásokat, kezelheti a kiadásokat,
  • lépésről lépésre követheti a segédletet, így azonnal, szisztematikusan elkészítheti a projekt tervet,
  • használhatja az ingyenes Project Viewert, amivel megtekinthetők a projektek (de nem módosíthatók), így alkalmas a feladatban résztvevők és a megrendelők részére is.

A különböző szükségletekhez különböző változatai vannak a RationalPlan szoftvernek. A RationalPlan Single Project verzióval egymáshoz nem kapcsolódó projekteket tud kezelni, és a Microsoft Project alternatívája tud lenni. A RationalPlan Multi Project több, összefüggő projekteket tud kezelni, ahol az erőforrásokat meg kell osztani és/vagy tevékenységek között függések vannak. A RationalPlan Project Server a Multi Project verzióhoz nyújt egy központi adattárat a vállalat projektjeihez. Az adatok egyidejű/ellenőrzött elérését teszi lehetővé. A RationalPlan Project Viewer projekt megtekintő szoftver ingyenes, és az elkészült projekttervet felhasználók részére nyújt betekintést a projektbe, de nem teszi lehetővé, hogy módosításokat hajtsanak benne végre, viszont az adatok exportja, a kimutatások készítése és nyomtatása lehetséges.

Részletek a FaduwArt Bt. oldalán...