Részletek
CCleaner vállalati verzió

CCleaner vállalati verzió - Tisztább, gyorsabb PC-k a vállalkozásához

Amikor a végpontok leállnak, amikor csúcsra járnak, az egész vállalkozás szenvedhet. Amikor a számítógépek lassúak, összeomlanak vagy elfogy a hely a merevlemezen, megakadályozza az alkalmazottakat abban, hogy végezzék a munkájukat, lecsökken a teljesítményük, és az IT erőforrásokat is jelentős mértékben lefoglalja.

 

A CCleaner vállalati verziójának a szabadalmaztatott technológiájával a vállalkozása zökkenőmentesen működhet. Kitörli a felesleges fájlokat, visszaállítja a szabad helyeket a merevlemezeken, lecsökkenti az összeomlásokat, felgyorsítja a Windowst, segít a személyes adatokat megvédeni. A CCleaner vállalati verziója kitisztítja a többszörös felhasználói profilokat, automatikusan frissíti magát, támogatja a szkripteket, és elsőbbségi technikai támogatást nyújt (angolul). Karbantartani az asztali gépeket, szervereket, virtuális végpontokat a leghatékonyabban a CCleaner vállalati verziójával lehet.

 

 


Ár 29,95$
Operációs rendszer Windows 8, Win7 x64, Win7 x32, WinVista, WinVista x64, WinXP
Rendszerkövetelmények Munkaállomások: Windows 10, 8, 7, (32 vagy 64 bit). Szerver: Windows 2012, 2008 R2, 2008 vagy 2003.
Program típusa Próbaverzió (29,95$ USD)
Program nyelve English, ChineseSimplified, ChineseTraditional, Czech, Danish, Dutch, French, German, Greek, Hungarian, Italian, Japanese, Korean, Norwegian, Polish, Portuguese, Russian, Spanish, Swedish, Thai, Turkish
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék
Megtekintések 232 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2015. mj. 20 (Módosítva: 2019. aug. 29)

Előző | Következő