Részletek
Atomic Web Spider - elérhetőség gyűjtő a honlapokról

Sok honlaptulajdonos van, akik ezt az értékes információt a legkevésbé észrevehető és elérhető helyre teszi, és emiatt sokan - különösen a marketing iparban dolgozók - frusztráltak lesznek az órák hosszat tartó kontakt információk megszerzése miatt. Szerencsére van rá szoftveres megoldás, amit Web Spider-nek (internet póknak) nevezhetünk, amelyik megtalálja a kontakt információkat ott is, ahol az emberi szem nem találja.

Az Atomic Web Spider automatikusan kigyűjti és elmenti az adatokat minden egyes meglátogatott honlapról. Ezek az információk a következők lehetnek:

e-mail címek;

telefon és fax;

Azonnali üzenetkezelő azonosítók (instant messanger ID), mint pl. Yahoo Messenger, AOL IM, ICQ, MSN Messenger.

Minden alkalommal, amikor egy új honlapot látogat meg, a program megkeresi és kigyűjti az e-mail címeket, telefonszámokat, faxszámokat és más elérhetőséget.

A program bedolgozóként működik az MS Internet Explorer, a FireFox és az Opera webböngészőkben, és magától beépül ezekbe. Amennyiben a böngészőjének beállításai nem engedélyezik a bedolgozókat (plug-in), a WebSpider legújabb verziója automatikusan meg tudja ezt a beállítást változtatni!

Az Atomic Web Spider jelszóvédett honlapokon keresztül is tud keresni.

Az Atomic Web Spider bedolgozó még a titkosított e-mail címeket is képes felismerni!

Az eredmény a következő mezőket tartalmazza::

ellérhetőség típusa;

az elérhetőség adatát magát (pl. telefonszám, e-mail cím;

az URL-t, ahol az információ található

a kigyűjtés ideje/dátuma.

A programban szűrési és adatexportálási lehetőség van, amely a kontakt információk kezelését egyszerűvé teszi. Például ha Ön csak a faxszámokat akarja megjeleníteni, és csak azokat, amelyeket az utolsó 10 napban gyűjtött a .org oldalakról, könnyen megteheti, majd exportálhatja a vágólapra, egy fájlba vagy azMS Excel vagy Word fájlba.

Az Atomic Web Spider ideális eszköz azon egyének és cégek számára, akik direct online marketinggel foglalkoznak, mivel sok száz munkaórát tudnak megtakarítani a kontakt információk automatikus kigyűjtésével.


Ár 30,00$
Rendszerkövetelmények Windows XP/7/8, IE, Opera vagy Firefox
Program típusa Próbaverzió (30,00$ USD)
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék , ,
Megtekintések 300 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2013. nov. 11 (Módosítva: 2015. jn. 1)

Előző | Következő