Részletek
eScan Anti-Virus Felhő biztosítással KKV-knak

Az eScan 14 kis- és középvállalkozások részére felhő biztosítással szoftvert a KKV-k növekvő biztonsági elvárásaira reagálva fejlesztették ki. A szoftver a vállalati szintű, következő generációs biztonságot nyújt a kis- és középvállalkozások részére a vírusok, a spyware-ek (kémprogramok), spam-ek (kéretlen levelek), phishing (adathalászat), hacking (betörések), adatlopások és zero day threats (nulladik napi támadások) ellen egy nagyon alacsony költségen. A központi web-alapú adminisztrációs felület segítségével a hálózati rendszergazda beállíthatja a házirendeket, megakadályozva a kártevő (malware) fertőzéseket, és növelve a hatékonyságot az internet hozzáférés és alkalmazás telepítési felügyelettel.

Biztonságos webfelület. Az új biztonsági webes felület SSL technológiát használ a kommunikáció titkosításához.

Összegző irányítópult a jobb biztonságkezeléshez. Grafikusan jeleníti meg a használati státus és védelmi statisztikákat.

Végpont biztosítás eszközkezelővel. A rendszergazda jogokat tud hozzárendelni a kliensekhez a hordozható eszközök, mint a webkamera, CD-ROM, USB eszközök, valamint kompozit és Bluetooth eszközök, SD kártyák, képkezelő eszközök stb. használatához.

Alkalmazás kezelő. Lehet blokkolni, fehérlistára tenni vagy időkorlátozást megadni alkalmazásokhoz.

Hálózati kitörések megakadályozása, élő figyelmeztetések és jelentések. Automatikusan megakadályozza a kártevőfertőzés elterjedését a hálózatban, és figyelmeztetést küld a rendszergazdának a hálózati kitörésről.

Berendezés kezelés. Teljes hardver konfigurációról és a telepített/eltávolított szoftverekről ad képet a kliensgépeken.

Nyomtatási tevékenység. A Print Activity modul hatékonyan figyeli és naplózza a nyomtatási feladatokat a figyelésbe bevont számítógépekre.

Gyorsjavítás kezelés. A rendszergazdák kezelni tudják a kritikus gyorsjavításokat, amelyeket az eScan és a Microsoft adott ki, hogy biztosítsák a hálózatban lévő számítógépeken a legfrissebb verziót.

Kibővített tűzfal a szerveren és a klienseken. A kliens gépeken a kétirányú tűzfal előre definiált szabályokkal figyeli és naplózza a kimenő és bejövő forgalmat, a klienshez rendelt házirend alapján.

Igény szerinti átvizsgálás. A fehérlista technológiás igény szerinti átvizsgálás (On-Demand Scanner with Whitelisting Technology) gyorsabb átvizsgálást hajt végre a kliensgépen, és nagyon kis erőforrást igényel. Az akkumulátoros módot automatikusan felismeri, és letiltja az intenzív folyamatokat, mint pl. a beütemezett vizsgálatot.


Ár 20,34$
Rendszerkövetelmények Serverhez és klienshez Windows® 2012/ SBS 2011 / Essential / 2008 R2/ 2008 / 2003 R2/ 2008/ 2003 R2/ 2003/ 8 / 7 / Vista / XP SP 2 / 2000 Service Pack 4 és Rollup pack 1 (csak 32-Bit és 64-Bit kiadáshoz) CPU • 2GHz Intel™ Core™ Duo processzor vagy ezzel egyenértékű (eScan Server-hez) • 1GHz Intel™ Pentium™ processzor (eScan kliensekhez) Memória • min. 4GB (eScan szerverekhez) • min. 1 GB (eScan kliensekhez) Merevlemez • min. 8GB (eScan szerverekhez) • min. 1.5 GB (eScan kliensekhez) Böngésző: Internet Explorer® 7 / 8 / 9 Firefox 14 vagy magasabb verzió
Program típusa Próbaverzió (20,34$ USD)
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Megtekintések 286 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2013. nov. 22 (Módosítva: 2013. dec. 28)

Előző