Részletek
FormReturn optikai jelfelismerő szoftver Windows, Mac és Linux op. rendszerhez

A FormReturn egy OMR (Optikai jelfelismerő) szoftver, amelyik automatikusan felismeri a jeleket egy többszörös választásos kérdőíven. Nemcsak hogy többszázszor gyorsabban végzi a kérdések feldolgozását, de meg is meg tudja állapítani, ki töltöttek ki a beépített vonalkód címkéző segítségével.

A FormReturn egy egyszerűen használható alkalmazás, aminek segítségével bárki gyorsan meg tud tervezni egy űrlapot, majd automatikusan meg is tudja jelölni azokat. A FormReturn-nel készített űrlapokat beszkennelve a beépített OMR olvasóval fel lehet dolgozni, el lehet tárolni egy adatbázisban. Az összes összegyűjtött információt könnyen exportálhatjuk egy táblázatkezelőbe.

Munka a FormReturn OMR szoftverrel

Amikre szükség van: egy szkennerre (lehetőleg automatikus lapolvasóval), egy nyomtatóra, egy számítógépre és a FormReturn szoftverre.

A munkamenet:

1. Az OMR válaszlap megtervezése.

A FormReturnben vagy egy válaszlap sablon szerkesztő. Ahogy hozzáadunk egy kérdést, beállítjuk a mezőnevek és értékeik definiálását (az adatokhoz, amelyeket exportálunk a 4. lépésnél).

2. A sablon összeállítása, nyomtatása és a kérdőív szétosztása.

Az újonnan megtervezett sablon összeállítása pillanatok műve, és amit elmenthetünk a FormReturn adatbázisába. Az összeállításnál minden oldalra kerül egy vonalkód is, amelynek segítségével a FormReturn automatikusan felismeri majd a beszkennelt oldalt. Minden egyes vonalkód egy oldal azonosítója a FormReturn adatbázisában.

A vonalkód tartalmazhatja a válaszadó azonosítóját is, és előzetesen kinyomtathatjuk a címzett adatait egy oldalra, mint pl. a nevét, és egyedi kérdéseket is kiválaszthatunk a megkérdezett adatai alapján, mint pl. a végzettsége.

3. A kérdőívek begyűjtése, beszkennelése és a feldolgozása a FormReturn OMR Szoftverrel

Gyűjtsön bármennyi választ bármikor, szkennelje be, és a FormReturn szoftver OMR olvasója detektálja a jelöléseket, és elmenti az eredményeket a FormReturn adatbázisába.

4. A feldolgozott válaszok exportálása táblázatkezelőbe további elemzéshez.

A fenti minta az exportált eredmények CSV fájlja, amit a FormReturn OMR szoftver készített.

Adatok exportálása a FormReturn OMR szoftverből igen egyszerű: válassza ki azt a kiadványt a kiadványok listájából, amelynek az eredményeit exportálni szeretné, és nyomja meg az Export gombot. Az exportálás történhet CSV, TSV, XML, XSL-FO PDF formátumba, vagy írja meg a saját JAR bedolgozóját.


Ár 699,00$
Operációs rendszer Windows 8, Win7 x64, Win7 x32, WinVista, WinVista x64, WinXP, Mac OS X, Linux
Rendszerkövetelmények Windows, Mac vagy Linux
Program típusa Próbaverzió (699,00$ USD)
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék , , ,
Megtekintések 302 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2013. dec. 9 (Módosítva: 2022. nov. 5)

Előző