Részletek
Team Task Manager 5 felhasználóval

A Team Task Manager megoldja a 21. század kommunikációs problémáját.

* projekt megtervezése,

* feladatok kiosztása,

* feladatok ellenőrzése,

* fájlok és ötletek megosztása.

Mindez egyetlen alkalmazásban!

Minden egyes feladat, csapattag és projekt nyomon követése egy kimutatás-rendszerben. A Team Task Manager kimutatásokat tartalmaz, amelyek összegzik a projekteket hónapok, csoporttag vagy státus szerint. Ha a beépített kimutatások nem a felhasználó igényei szerintiek, akkor az Egyedi kimutatáskészítővel megalkothatja a sajátját.

Egy feladat létrehozása, beleértve a függelmi viszonyokat, erőforrásokat csak néhány másodpercet vesz igénybe. Ha új feladat van, vagy egy feladat befejeződött, vagy változás állt be, automatikusan értesítést küld. A feladat menedzsment sosem volt ennyire egyszerű. Megtekintheti a projektet feladatokra bontva (feladat-fa) vagy Gantt-diagram alapján. A fejlett szűrő és rendező rendszer segít abban, hogy az információk pont úgy álljanak rendelkezésére, ahogyan azt szeretné.

A Team Task Manager egy komplex, együttműködést elősegítő környezetet biztosít. A Sharing (Megosztás) segítségével egy tudásbázist építhet fel a vállalata vagy a projekt számára, nem szükséges külön adatbázis-kezelő alkalmazás. Ezenkívül megoszthat fájlokat is a kollégákkal. A megosztott architektúra miatt egy másik irodában vagy másik városban vagy másik országban tartózkodó személlyel is ugyanolyan egyszerű a megosztás, mintha a szomszéd asztalnál ülne.

A program kezelése olyan egyszerű, hogy semmilyen előzetes tréning sem szükséges hozzá.

A csapattagok a saját munkájukra koncentrálhatnak, nem kell időt rabló, komplikált projektmenedzsment rendszereket tanulniuk. A Team Task Manager egy web-alapú Projekt Desk csoportmenedzsment megoldáson alapszik, amit a saját, biztonságos szerverére lehet telepíteni. Ez egy egyszeri költség, nincs éves díja.


Ár 190,00$
Operációs rendszer Windows 8, Win7 x64, Win7 x32, WinVista, WinVista x64, WinXP, Win2000, Win98, WinOther
Rendszerkövetelmények Windows
Program típusa Próbaverzió (190,00$ USD)
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék , , , ,
Megtekintések 441 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2014. jan. 15 (Módosítva: 2015. mrc. 3)

Előző | Következő