Részletek
Liquid Story Binder XE - szövegszerkesztő íróknak

Egy hordozható szövegszerkesztő, ami segít a rendszerezésben

A Liquid Story Binder XE egy egyedülállóan megtervezett szövegszerkesztő a profi és leendő szerzők, költők, novellisták és cikkírók részére. Egy írás szoftver azok számára, akiknek szükségük van szövegszerkesztőre és egy dokumentum kezelő rendszerre egyben. Ideális azok részére, akik szabadságot szeretnének az alkotásban, vázlatkészítésben, javítgatásokban, de nehezen képesek nyomon követni a változásokat a munkájukban, vagy a kapcsolódó anyagok kézben tartásában.

Fejezet és színtér alapú írás

A Liquid Story Binder XE segítségével le tudja tisztázni és össze tudja illeszteni a kisebb dokumentumokat egyetlen egy kézirattá betűtípus egységesítéssel. A fejezet építővel (Chapter Builder) pillanatok alatt összerendezheti a komplex színtereket.

Multimedia rendszerező

A képeket galériákba (Gallery) vagy történetvázlatba (Storyboard) rendezheti, azonnal hozzáférhet a saját MP3 lejátszási listájához, vagy fel is olvashatja a saját írását egy mikrofon segítségével.

Vázlatkészítő eszközök

Idővonalak, vázlatok, gondolattérképek, dossziék, Timelines, Outlines, Mindmaps, Dossiers, sorozatok, történetvázlatok. Mindaz, ami egy nagyszerű írás megalkotásához szükséges.

Naplók

A Liquid Story Binder XE segítségével többszörös naplót készíthet. Elkezdheti a napi események leírásával, majd visszamehet a múltba, hogy elmesélje egy kitalált karakter történetét, majd összekombinálhatja a napló eseményeket egyetlen kéziratba.


Ár 45,95$
Operációs rendszer Windows 8, Win7 x64, Win7 x32, WinVista, WinVista x64, WinXP, Win2000
Rendszerkövetelmények Windows
Program verzió 4.93
Program típusa Próbaverzió (45,95$ USD)
Program nyelve English
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék , , , , , , , , , , , , , , , ,
Megtekintések 869 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2014. jan. 18 (Módosítva: 2015. febr. 24)

Előző | Következő