Atomic Lead Extractor - e-mail cím gyűjtő

Az Atomic Lead Extractor programot a proaktív marketinges szakembereknek tervezték, akik ezáltal könnyen tudnak kapcsolatokat találni a vállalkozásokhoz. A keresés kétféleképpen kezdhető:

olyan honlap URL cím, amelyik sok elérhetőségi információt tartalmaz

Kulcsszóval, amely alapján az elérhetőségi adatokat keresni akarja.

Keresés weboldal(ak)on

Adja meg azoknak a weboldalaknak az URL címét, amelyek érdekesek lehetnek a vállalkozása számára. Ezután az Atomic Lead Extractor a honlapokat átvizsgálja, és megkeresi az elérhetőségi adatokat. Ez az adatgyűjtő jelszóval védett oldalakat is meg tud látogatni, valamint Javascript-tel "titkosított" e-mail címeket is fel tud ismerni.

Keresés kulcsszó alapján

Ez a keresési mód hasonló az előzőhöz, azzal a különbséggel, hogy az Atomic Lead Extractor a beállított keresőmotor segítségével fogja megkeresni a honlapokat a megadott kulcsszó alapján, majd ezekről gyűjti ki az elérhetőségi adatokat.

Miután elmentette a keresés eredményét az MS Office/OpenOffice vagy szöveges fájlba, hozzákezdhet a munkához. Az Atomic Lead Extractor elmenti azokat az URL-ket (weblap címeket), ahol az elérhetőségi adatokat megtalálta, így a fontosabb weblapokon további információkat is megnézhet a vállalatról.

Észrevételek a belistázáshoz (Atomic Lead Extractor - e-mail cím gyűjtő)

Keresés a hozzászólásokban:
Hozzáaszólások letöltése, mint
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Gyors válasz
Név:
Hozzászólás szövege:


Kattintson egy hangulatjelre, hogy beillessze a szövegbe. Használhat BB kódokat is a szövegben.
Ellenőrző kód:
Írja be a képen látható karaktereket. (Ez megakadályozza az automatikus küldést).
Frissít
biztonsági kép