RationalPlan Multi - Projekmenedzsment szoftver több projekthez

RationalPlan Multi - a Multi projekt kezelő

A RationalPlan Multi Project, amit a Stand by Soft fejlesztett, egy nagy teljesítményű projektmenedzsment szoftver, ami a projekt menedzsereket segíti a tervek elkészítésében, az erőforrások elosztásában, a folyamatok nyomon követésében, a költségvetés kezelésében és a munkaterhelés elemzésében.

Amennyiben építőiparban dolgozik, mérnöki, szolgáltatói, tanácsadói, szoftverfejlesztői területen dolgozik, vagy üzleti projekteken dolgozik, jól tudja használni a RationalPlan-t. Segíti abban, hogy időben, adott költségkeretek között tudja megvalósítani a projekteket. A jól tervezett projekt költsége nem tér el jobban, mint 3-5%-ban a tervezettől.

Ha csak egyetlen projekten dolgozik, vagy a projektek nem függenek össze, akkor elegendő a RationalPlan Single Project verzióját használnia.

Miért célszerű a RationalPlan projektmenedzsment szoftvert használni?

* kezelni tudja a vállalat projektjeit, a projektek közötti munka és erőforrásmegosztást,
* a projektet világos módon le tudja bontani feladatokra, ütemtervet tud készíteni, el tudja osztani az erőforrásokat, kezelni tudja a költségvetést
* a forrásokat, eszközöket kontrol alatt tudja tartani (realisztikus költségbecslés mechanizmus, pénzfizetési diagram feladatokhoz és erőforrásokhoz)
* segítséget kap a projekt végrehajtásában, a szoftver végigvezeti a projekt megtervezésében
* különböző forgatókönyv lehetősége többszörös visszavonás/újra szintek segítségével biztonságosan tud változtatásokat végrehajtani
* projekt kiértékelést nyomon tudja követni a feladatok végrehajtását, az időt és a költséget illetően
* a projektek kritikus problémáira rávilágít

A szoftver lefedi a projektmenedzsmentet a munkalebontási szerkezet felépítésétől a projekttervezés és projekt ütemezésen keresztül a kritikus út mendzsmentig, az erőforrás túlterhelésének kimutatásáig, a projekt és feladat nyomkövetéséig, a költségbecslésig.

Észrevételek a belistázáshoz (RationalPlan Multi - Projekmenedzsment szoftver több projekthez)

Keresés a hozzászólásokban:
Hozzáaszólások letöltése, mint
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Gyors válasz
Név:
Hozzászólás szövege:


Kattintson egy hangulatjelre, hogy beillessze a szövegbe. Használhat BB kódokat is a szövegben.
Ellenőrző kód:
Írja be a képen látható karaktereket. (Ez megakadályozza az automatikus küldést).
Frissít
biztonsági kép