Readiris 15 - OCR (karakterfelismerő) szoftver

A karakterfelismerő szoftver segítségével időt takaríthat meg azzal, hogy nem kell újra begépelni a dokumentum szövegét! A Readiris 15 automatikusan felismeri a szöveget és az elrendezést egy képen, egy pdf-ben vagy egy beszkennelt dokumentumból, majd szerkeszthető digitális fájllá alakítja, mint a Word, Excel, PDF, HTML, TXT, ePub stb.

Excel / Word / PDF / Audió fájlok / eBook / stb. formátumokká alakít

A Readiris 15 a képeket (.jpg, .png, .tif, .bmp, .j2c, stb.) vagy PDF fájlokat szerkeszthető dokumentumokká alakítja. Ez a népszerű karakterfelismerő (OCR) program kompatibilis a Microsoft Word (.docx), az Excel (.xlsx, .csv), az Adobe Acrobat Reader (.pdf) és az Open Office (.odt) programokkal. Ezeken kívül más output formátumokat is tud kezelni, pl. .txt, .rtf, .wav (audio), .epub (ebook), .html and .xml
A dokumentumokat akár eBook vagy audió fájlba is tudja konvertálni!

A világ első számú karakterfelismerőjét használja

Az I.R.I.S. világvezető az OCR technológiában 1986. óta. Ettől fogva próbálnak meg a fejlesztők segíteni az embereknek abban, hogy hatékonyabban tudjanak dolgozni a dokumentumok és az információk kezelésében. Az I.R.I.S. az olyan vállalatok kiválasztott partnere, mint a Canon, az Evernote, az Adobe, a HP, a Microsoft és még sok másik!

Automatikusan újraalkotja a komplex elrendezést (layout-ot)

A Readiris 15 nemcsak kiolvassa a szöveget a képből vagy egy papír dokumentumból, hanem újraalkotja az elrendezést (layout-ot) is. Egy fejlett oldalelemző technológián alapján a Readiris 15 felismeri a különböző elemeket az eredeti fájlban (kép, szöveg, táblázat, betű, bekezdés stb.), és újra felépíti ezeket a kiválasztott output formátumban.

Fejlett táblázatfelismerés

A karakterfelismerő szoftver segítségével kiolvashatja a táblázat számait ahelyett, hogy újra begépelné azokat. A Readiris 15 rendelkezik ezzel: felismerei a vonalakat, oszlopokat, számokat és szövegeket bármilyen táblázatban, amely képen vagy pdf fájlban van. A felismert tartalom ezután szerkeszthetővé válik bármely táblázatkezelőben, beleértve a  Microsoft Excelt, az Open Office-t vagy a Google Speadsheet-et.

Több mint 130 nyelv támogatása

A Readiris 15 a karakterfelismerő programok zászlóshajója, ha nyelvfelismerésről van szól Más OCR szoftverektől eltérően, a Readiris 15 szabadalmazott szótárakat használ több, mint 130 nyelvhez, beleértve a latin, az ázsiai, arab és héber nyelveket. 

Fejlett dokumentumszerkesztő eszközök

Ahhoz, hogy a legjobb átalakítási eredményt érhessük el, a Readiris 15-ben beépített szerkesztési és javító eszközök vannak. Ezekkel az eszközökkel az átalakítás befejezése előtt szerkesztheti és kijavíthatja a dokumentumot, így lecsökkentheti a korrektúra szükségességét az output fájlban. Szövegszerkesztés és 3D javító eszközök!

Saját eBook készítése

A Readiris 15 segítségével bármilyen pdf-et, képet vagy szkennelt dokumentumot e-book kompatibilis formátummá (.EPUB) alakíthat, amit feltölthet és optimalizálhatja annak megfelelően, hogy azt e-book olvasóval, tablettel vagy okostelefonnal fognak olvasni.

Dokumentumok audió fájllá alakítása

Hagyja a Readiris-re az olvasást! A Readiris 15-ben van egy "szöveget-beszédbe" funkció, amivel a dokumentumot hangfájlba (.WAV) lehete konvertálni, ami kompatibilis a legtöbb hanglejátszóval, okostelefonnal és tablettel.

Észrevételek a belistázáshoz (Readiris 15 - OCR (karakterfelismerő) szoftver )

Keresés a hozzászólásokban:
Hozzáaszólások letöltése, mint
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Gyors válasz
Név:
Hozzászólás szövege:


Kattintson egy hangulatjelre, hogy beillessze a szövegbe. Használhat BB kódokat is a szövegben.
Ellenőrző kód:
Írja be a képen látható karaktereket. (Ez megakadályozza az automatikus küldést).
Frissít
biztonsági kép