Netop: osztályterem kezelő szoftver

Töltsön több időt tanítással, és kevesebbet minden egyébbel

A Netop Vision egy személyes osztályterem (számítógépes terem) felügyeleti rendszer. Szemmel tarthatja a tanulók munkáját. Megfigyelheti, ha valaki mást csinál. Mindenkit egy helyre terelhet ugyanabban az időben, így indíthatja az órát. Ezek azok a feladatok, amelyektől a jó tanítás függ, de sok enerdiát emésztenek fel - viszont az óra ideje korlátozott. Ez a Netop Vision feladata!

A Vision osztályterem felügyelő szoftver segítségével ezeket a feladatokat könnyen elvégezheti. Felügyelheti a figyelmetlenség forrását, figyelemmel kísérheti a tanulók számítógépét, egyből hozzákezdhet az órának, és megtudhatja, ha valakinek szükségee van az Ön segítségére.

 

Érdeklődés felkeltése Legyen kapcsolatban közvetlenül a tanulókkal képernyőtől képernyőig. Megoszthatja a képernyőjét az osztállyal, bemutathat egy új dolgot a számítógépén a tanulók okos készülékeire, dolgozhat egy valakivel az osztályból, a Vision tanuló kezelő szoftver segítségével többféle módon kötheti össze az Ön képernyőjét a tanulókéval, mialatt új technológiát integrál a mindennapi oktatásba.

Figyelem fenntartása A mai világban az osztályterem kezelő szoftver integrálása új kihívást jelent: hogyan tudja a tanulók figyelmét lekötni, és a feladaton tartani. A számítógépterem kezelő és osztályterem kezelő Vision szoftver segít, hogy a tanulók bizonyos weblapokhoz hozzáférjenek, míg másokat letiltson. Ezen felül képes arra, hogy figyelemmel kísérje a tanulók számítógépét minden nehézség nélkül.

Javuló osztályzatok Egy független tanulmány szerint a Vision osztályterem kezelő szoftver jelentős mértékben javítja a tanulók teljesítményét ezzel a technológiával. Valójában egy teljes jeggyel javult!.

Az osztályt a saját iPad-jéről kezelheti. Vision Mobile egy ingyenes bedolgozó a Vision Pro-hoz.

Web felügyelet: A Vision Pro segítségével személyre szabhatja a tanulók internet hozzáférését. A szükséges technológia az osztályteremben

Távoli belépés az egész osztályteremben: Most már csak egy kattintás kell ahhoz, hogy az összes számítógépet beléptesse a hálózatba a saját gépén, így azok üzemkészek lesznek, mire a tanulók megérkeznek.

 

Észrevételek a belistázáshoz (Netop: osztályterem kezelő szoftver)

Keresés a hozzászólásokban:
Hozzáaszólások letöltése, mint
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Gyors válasz
Név:
Hozzászólás szövege:


Kattintson egy hangulatjelre, hogy beillessze a szövegbe. Használhat BB kódokat is a szövegben.
Ellenőrző kód:
Írja be a képen látható karaktereket. (Ez megakadályozza az automatikus küldést).
Frissít
biztonsági kép