eScan Total Security Suite felhő biztosítással otthoni felhasználásra és kis irodák számára

Az eScan teljes védelmi rendszer felhő biztosítással otthoni és kis irodák számára verziója különleges biztonsági megoldás, ami valós idejű védelmet nyújt a nem kívánatos tartalmak és cyber támadások ellen, mint a vírus, Spyware, Adware, Keyloggers, Rootkits, Botnets, Hackerek, Spamek és adathalászat ellen. A jövő technológiáját felhasználva, mint az MWL tTechnológia, a DIRC technológia, a NILP technológia, az eScan Security Network, az Advanced Virus Control és a kifinomult heurisztikus algoritmusok, az eScan megvédi a személyes adatait, és biztonságossá teszi a számítógépes környezetet, amikor az interneten böngészik, vásárol, online tranzakciókat hajt végre, vagy közösségi hálózatban van.

Főbb tulajdonságok

eScan biztonsági hálózat (felhő technológia, felismeri az új, ismeretlen veszélyt): az eScan felhő alapú biztonsági hálózat összegyűjti az információkat az eScan felhasználók millióitól a világ minden pontjáról, amikor ők az internethez kapcsolódnak, hogy megvédje Önt a legújabb akár ismeretlen veszélyektől.

Fejlett vírus ellenőrzés (proaktív védelem): Ezzel a technológiával és a kifinomult heurisztikus algoritmusokkal az eScan hatékonyan vizsgálja át és detektálja az ismeretlen malware-eket, amelyeket a malware írók folyamatosan bocsájtanak ki. Ezenkívül felismeri és figyelmezteti a felhasználókat, ha gyanúsan viselkedik egy alkalmazás, így biztosítva védelmet a Zero-Day (0 napos) veszélyek ellen. Az eScannel fájlok elérését blokkolhatja akár helyileg, akár a hálózatban. Így a hálózat alapú vírusok terjedését tudja megakadályozni.

Fájl és mappa védelem: a felhasználók védeni tudnak megadott fájlokat és mappákat, hogy malware-ek létrehozzák, módosítsák vagy töröljék azokat. Adott fájlokat és mappákat hálózat alapú támadásoktól is védi mint Sality, Virut és más fájlfertőzések.

Egyéb tulajdonságok: valós idejű védelem, gyors kérelmezett vizsgálat, hatékony auto-mentés és visszaállítás, hatékony végpont védelem, kétirányú tűzfal, személyvédelem, biztonságos törlés, USB védelem, eScan web biztonság, biztonságos jelszóvédelem, a kritikus Windows® OS javítások automatikus letöltése, , eScan mentés mód, rendszerleíró adatbázis tisztítás, sebezhetőség vizsgálat, felhasználóbarát felület, anti spam, szülői felügyelet, virtuális billentyűzet, távsegítség, játék mód, töredezettségmentesítés

Keresés a hozzászólásokban:
Hozzáaszólások letöltése, mint
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Gyors válasz

Név:
Hozzászólás szövege:


Kattintson egy hangulatjelre, hogy beillessze a szövegbe. Használhat BB kódokat is a szövegben.
Spam Prevention: