Részletek
4ASoft Agenda - személyes napló, menedzsernaptár

Kezelje a munkáját és a személyes időbeosztását hatékonyan a 4ASoft Agenda szoftverrel. Ezzel a CRM eszközzel könnyen tud kapcsolatban állni az összes parterével: ügyfelekkel, beszállítókkal, kollégákkal és leendő kapcsolatokkal. A papírmunka, táblázatok és más ósdi rendszerek már a múlté.

Egyszerű importálás és exportálás.

Importálhatja vagy exportálhatja a partnerek adatait Excel, CSV, CDs, Vcard fájlokból vagy más forrásokból is. Könnyen eltávolíthatja a többszörös előforulásokat vagy szűrheti az adatokat.

Rugalmas és gyakorlatias munkaidő-nyilvántartás

A 4ASoft Agenda a projektmenedzserek ideális munkaidő-nyilvántartója. Hatékonyan tudja beosztani a munkaidőt, a munkaórákat és költséget kiszámolni, számlát küldeni, teljesítményt értékelni és a költségkeretet felügyelni.

Marketing kampányok

Gyorsan és egyszerűen küldhet hírlevelet vagy bármilyen egyéb fontos levelet a vevőknek, ügyfeleknek - válasszon ki valamelyik szükséges kritériumot, ami alapján kikeresheti a partnereket, akiket hozzáadhat a levéllistához.

CRM elemzés kimutatások

Áttekintheti az aktuális és a lezárt feladatokat egy adott időszakra. Különböző kimutatásokat készíthet a projektek kiértékeléséhez.

Személyre szabható levelek és dokumentumok

A program adatbázisába többféle sablonokat készíthet és menthet el, mint pl. szerződések, meghívók vagy kérdőívek. Készítse el a leveleket úgy, hogy azonnal felismerhetők legyenek - helyezze el benne a saját aláírását és a vállalat logóját.

Többfelhasználós és többvállalatos lehetőség

Több vállalkozást is kezelhet különböző áfa-számokkal, banki adatokkal. Belépési adatokat hozhat létre, feladatokat rendelhet, időbeosztásokat nyomtathat személyeknek vagy csoportoknak.

Okos eszközök a kényelmes napi munkához

Beépített térkép: GoogleMaps, Via Michelin vagy MapQuest, központosított dokumentum tárolás, multifunkionális számológép, automatikus kitöltés szöveges mezőkhöz.

Opckó: kapcsolat Ipad-hoz

Egyszerű termékkatalógus van az Apple iPad-on prezentációhoz és megrendelheti a vevőinek. Élvezze a szuper minőséget az iPad képernyőjén.


Ár 137,51$
Operációs rendszer Win7 x64, Win7 x32, WinVista, WinVista x64, WinXP, Mac OS X
Rendszerkövetelmények Windows, Mac
Program típusa Próbaverzió (137,51$ USD)
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék ,
Megtekintések 478 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2013. dec. 31 (Módosítva: 2015. mrc. 3)

Előző