Részletek
RationalPlan Single - Projektmenedzsment szoftver

Kiváló projektmenedzsment szoftver önálló projektekhez

A RationalPlan Single projektmenedzsment szoftvert arra fejlesztették ki, hogy segítse a vezetőket tervek kialakításához, erőforrások elosztásához, a folyamatok figyelemmel kíséréséhez, a költségvetés kezeléséhez, és a munkaterhelés elemzéséhez, tehát hasznos eszköze a projekttervezésnek, a projekt ütemezéséhez és a projekt nyomon követéséhez.

Amennyiben építőiparban dolgozik, mérnöki, szolgáltatói, tanácsadói, szoftverfejlesztői területen dolgozik, vagy csak egy egyszerű iskolai vagy üzleti projekten dolgozik, jól tudja használni a RationalPlan-t. Segíti abban, hogy időben, adott költségkeretek között tudja megvalósítani. A jól tervezett projekt költsége nem tér el e tervezettől 3-5%-ban. A terv nélküli projekt költsége akár a csillagos ég lehet!

Ha több projekten egyszerre dolgozik, és egyes feladatok hatással vannak egymásra, a RationalPlan Multi Project verzióját célszerű használnia. Sőt, ha az erőforrásaira különböző projektekben van szüksége, akkor is célszerű a Multi Project verzió.

Miért célszerű a RationalPlan projektmenedzsment szoftvert használni?

* kezelni tudja a vállalat projektjeit
* a projektet világos módon le tudja bontani feladatokra, ütemtervet tud készíteni, el tudja osztani az erőforrásokat, kezelni tudja a költségvetést
* a forrásokat, eszközöket kontrol alatt tudja tartani (realisztikus költségbecslés mechanizmus, pénzfizetési diagram feladatokhoz és erőforrásokhoz)
* a projekt végrehajtásában segítséget kap, ami végigvezeti a projekt megtervezésében
* különböző forgatókönyv lehetősége többszörös visszavonás/újra szintek segítségével biztonságosan tud változtatásokat végrehajtani
* projekt kiértékelést nyomon tudja követni a feladatok végrehajtását, az időt és a költséget illetően
* a projektek kritikus problémáira rávilágít

A szoftver lefedi a projektmenedzsmentet a munkalebontási szerkezet felépítésétől a projekttervezés és projekt ütemezésen keresztül a kritikus út mendzsmentig, az erőforrás túlterhelésének kimutatásáig, a projekt és feladat nyomkövetéséig, a költségbecslésig.


Ár 145,00$
Operációs rendszer Win7 x64, Win7 x32, WinVista, WinXP, Win2000, WinME, Win98, Mac OS X, Mac Other, Linux, Unix, Other
Rendszerkövetelmények Java Runtime Environment 6.0
Program verzió 4.2 (2013. jan. 30)
Program típusa Próbaverzió (145,00$ USD)
Program nyelve English
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék , , , ,
Megtekintések 611 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2014. jan. 12 (Módosítva: 2015. pr. 25)

Előző | Következő