Atomic Email Hunter - Online e-mail gyűjtő az internetről

E-mail cím vadászat az interneten

A program megadott honlapokról, vagy adott kulcsszó alapján (keresőprogram által) megtalált honlapokról gyűjti össze az e-mail címeket. Az E-mail gyűjtőt jól lehet alkalmazni, ha nem ismer elegendő olyan honlapot, ami érdekes lehet az Ön számára, de tudja azokat a kulcsszavakat, ami alapján a program megtalálhatja a megfelelő e-mail címet. Az E-mail vadász többcsatornás techológiát alkalmaz, hogy minél gyorsabban tudja a feladatot végrehajtani, és optimálisan használja ki az internetkapcsolatát. Ezzel a módszerrel az E-mail gyűjtő nagyon kis erőforrást igényel.

Az Atomic Email Hunter segítségével az e-mail címek összegyűjtése olyan egyszerű, mint az internetes keresők használata. Meg kell adni a kívánt kulcsszavakat, majd a Vadász elkezdi összegyűjteni a Google vagy más beállított keresőmotorok által megtalált honlapokat, majd átnézi a rajtuk található e-mail címeket. Ez a kulcsszavas keresés az Atomic Email Hunter specialitása, (egyelőre) más népszerű email keresők nem tartalmazzák.

Az Atomic Email Hunter több szűrési lehetőséget biztosít a weboldalak átnézéséhez. Beállíthatjuk az átvizsgálandó helyeket és a mélységet is.

A programot könnyű használni, és az igényekhez lehet igazítani. A legtöbb esetben elegendő egy URL címet vagy néhány kulcsszót megadni ahhoz, hogy megkapjuk a kívánt eredményt.

Az Atomic Email Hunter egy nagyon gyors program, ami támogatja a többszálú oldalbetöltést, nagyon kis forrást igényel a számítógéptől, és a háttérben tud dolgozni minden olyan számítógépen, amin van Windows, és van internetes kapcsolata.

Az Atomic Email Hunter önállóan futtatható, nem igényel semmilyen más kiegészítő programot (mint pl. az Internet Explorert), és proxy szerveren keresztül is működik.

Keresés a hozzászólásokban:
Hozzáaszólások letöltése, mint
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Gyors válasz

Név:
Hozzászólás szövege:


Kattintson egy hangulatjelre, hogy beillessze a szövegbe. Használhat BB kódokat is a szövegben.
Spam Prevention: