Részletek
Readiris 17 - OCR (karakterfelismerő) szoftver

A karakterfelismerő szoftver segítségével időt takaríthat meg azzal, hogy nem kell újra begépelni a dokumentum szövegét! A Readiris 17 automatikusan felismeri a szöveget és az elrendezést egy képen, egy pdf-ben vagy egy beszkennelt dokumentumból, majd szerkeszthető digitális fájllá alakítja, mint a Word, Excel, PDF, HTML, TXT, ePub stb.

Excel / Word / PDF / Audió fájlok / eBook / stb. formátumokká alakít

A Readiris 17 a képeket (.jpg, .png, .tif, .bmp, .j2c, stb.) vagy PDF fájlokat szerkeszthető dokumentumokká alakítja. Ez a népszerű karakterfelismerő (OCR) program kompatibilis a Microsoft Word (.docx), az Excel (.xlsx, .csv), az Adobe Acrobat Reader (.pdf) és az Open Office (.odt) programokkal. Ezeken kívül más output formátumokat is tud kezelni, pl. .txt, .rtf, .wav (audio), .epub (ebook), .html and .xml
A dokumentumokat akár eBook vagy audió fájlba is tudja konvertálni!

A világ első számú karakterfelismerőjét használja

Az I.R.I.S. világvezető az OCR technológiában 1986. óta. Ettől fogva próbálnak meg a fejlesztők segíteni az embereknek abban, hogy hatékonyabban tudjanak dolgozni a dokumentumok és az információk kezelésében. Az I.R.I.S. az olyan vállalatok kiválasztott partnere, mint a Canon, az Evernote, az Adobe, a HP, a Microsoft és még sok másik!

Automatikusan újraalkotja a komplex elrendezést (layout-ot)

A Readiris 17 nemcsak kiolvassa a szöveget a képből vagy egy papír dokumentumból, hanem újraalkotja az elrendezést (layout-ot) is. Egy fejlett oldalelemző technológián alapján a Readiris 17 felismeri a különböző elemeket az eredeti fájlban (kép, szöveg, táblázat, betű, bekezdés stb.), és újra felépíti ezeket a kiválasztott output formátumban.

Fejlett táblázatfelismerés

A karakterfelismerő szoftver segítségével kiolvashatja a táblázat számait ahelyett, hogy újra begépelné azokat. A Readiris 17 rendelkezik ezzel: felismerei a vonalakat, oszlopokat, számokat és szövegeket bármilyen táblázatban, amely képen vagy pdf fájlban van. A felismert tartalom ezután szerkeszthetővé válik bármely táblázatkezelőben, beleértve a  Microsoft Excelt, az Open Office-t vagy a Google Speadsheet-et.

Több mint 130 nyelv támogatása

A Readiris 17 a karakterfelismerő programok zászlóshajója, ha nyelvfelismerésről van szól Más OCR szoftverektől eltérően, a Readiris 17 szabadalmazott szótárakat használ több, mint 130 nyelvhez, beleértve a latin, az ázsiai, arab és héber nyelveket. 

Fejlett dokumentumszerkesztő eszközök

Ahhoz, hogy a legjobb átalakítási eredményt érhessük el, a Readiris 17-ben beépített szerkesztési és javító eszközök vannak. Ezekkel az eszközökkel az átalakítás befejezése előtt szerkesztheti és kijavíthatja a dokumentumot, így lecsökkentheti a korrektúra szükségességét az output fájlban. Szövegszerkesztés és 3D javító eszközök!

Saját eBook készítése

A Readiris 17 segítségével bármilyen pdf-et, képet vagy szkennelt dokumentumot e-book kompatibilis formátummá (.EPUB) alakíthat, amit feltölthet és optimalizálhatja annak megfelelően, hogy azt e-book olvasóval, tablettel vagy okostelefonnal fognak olvasni.

Dokumentumok audió fájllá alakítása

Hagyja a Readiris-re az olvasást! A Readiris 17-ben van egy "szöveget-beszédbe" funkció, amivel a dokumentumot hangfájlba (.WAV) lehete konvertálni, ami kompatibilis a legtöbb hanglejátszóval, okostelefonnal és tablettel.

Ár 99,00$
Operációs rendszer Windows 10, Windows 8
Rendszerkövetelmények Windows
Program típusa Próbaverzió (99,00$ USD)
Program nyelve English
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Címkék , , , ,
Megtekintések 648 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2015. szept. 20 (Módosítva: 2022. nov. 5)

Következő