Részletek
Scrivener írókat segítő szoftver | Mac OS X | Windows

A szövegírók iratkezelője

Egy novella, tudományos cikk, szövegkönyv, tankönyv vagy bármely más hosszú szöveg többet jelent, mintsem a billentyűket kalapálni, amíg az kész nincs. Cikkek, jegyzetek ötletek gyűjtése, összerendezése, katalóguskártyák kikeresése a kezelhetetlen halmazukból - nos, ezeket a legtöbb írással foglalkozó szoftver nem tudja, csak a kemény munka utáni szövegbevitelt segíti. A Scrivener egy szövegszerkesztő és egy projektkezelő eszköz, ami az első kialakulatlan gondolattól a végső vázlatig elkíséri a szövegírókat. Körvonalazza és struktúrába rendezheti a gondolatait, jegyzeteket készíthet, megtekintheti a kutatásait az írás közben, és a különálló alkotórészeket össze tudja rendezni, vagy kontextusba helyezni. A Scrivener nem mutatja meg, hogy hogyan dolgozzon - csak rendelkezésére bocsátja azokat az eszközöket, amelyekre szüksége van egy hosszabb lélegzetű írás elkészítéséhez.

A Scrivener használói

A Scrivenert használják amatőr és professzionális írók, a best-seller szerzőktől a filmforgatókönyvírókig, a diákoktól a professzorokig, az ügyvédekig, az újságírókig. Bárki hasznára lehet, aki hosszú, nehéz szövegen dolgozik. Amíg más szövegíró szoftvereknek korlátai vannak, mint pl. a munkafolyamatot vagy a mű típusát illetően, a Scrivener felismerte, hogy az összes, hosszú szöveget írók ugyanazokkal a problémákkal szembesülnek, és elkészítette a rugalmasan használható eszközök tárházát, aminek segítségével a saját gondolatmenetünk alapján dolgozhatunk, bármi legyen is az írás tárgya. Akik jelenleg is használják a Scrivenert:

novellaírók, regényírók, forgatókönyvírók, színdarab írók, humoristák, ügyvédek, újságírók, oktatók, akadémiai professzorok, tanulók, hallgatók, önéletrajzírók, memoár írók, üzleti és műszaki emberek, fordítók stb.

Scrivener for Windows vásárlása (általános licenc) (40 USD)

Scrivener 2 for Mac OS X vásárlása (általános licenc) (45 USD)


Ár 40,00$
Operációs rendszer Windows 8, Win7 x64, Win7 x32, WinXP, Mac OS X
Program típusa Próbaverzió (40,00$ USD)
Program nyelve English
Értékelés
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
0/5 . Szavazatok száma: 0. Az átlagos érték: 0.
Honlap
Megtekintések 254 megtekintés, 0 bejövő kattintás. átlagosan 0 megtekintés és 0 bejövő kattintás naponta.
Belistázás dátuma 2015. febr. 3 (Módosítva: 2015. febr. 27)

Előző | Következő