RationalPlan Single - Projektmenedzsment szoftver

Kiváló projektmenedzsment szoftver önálló projektekhez

A RationalPlan Single projektmenedzsment szoftvert arra fejlesztették ki, hogy segítse a vezetőket tervek kialakításához, erőforrások elosztásához, a folyamatok figyelemmel kíséréséhez, a költségvetés kezeléséhez, és a munkaterhelés elemzéséhez, tehát hasznos eszköze a projekttervezésnek, a projekt ütemezéséhez és a projekt nyomon követéséhez.

Amennyiben építőiparban dolgozik, mérnöki, szolgáltatói, tanácsadói, szoftverfejlesztői területen dolgozik, vagy csak egy egyszerű iskolai vagy üzleti projekten dolgozik, jól tudja használni a RationalPlan-t. Segíti abban, hogy időben, adott költségkeretek között tudja megvalósítani. A jól tervezett projekt költsége nem tér el e tervezettől 3-5%-ban. A terv nélküli projekt költsége akár a csillagos ég lehet!

Ha több projekten egyszerre dolgozik, és egyes feladatok hatással vannak egymásra, a RationalPlan Multi Project verzióját célszerű használnia. Sőt, ha az erőforrásaira különböző projektekben van szüksége, akkor is célszerű a Multi Project verzió.

Miért célszerű a RationalPlan projektmenedzsment szoftvert használni?

* kezelni tudja a vállalat projektjeit
* a projektet világos módon le tudja bontani feladatokra, ütemtervet tud készíteni, el tudja osztani az erőforrásokat, kezelni tudja a költségvetést
* a forrásokat, eszközöket kontrol alatt tudja tartani (realisztikus költségbecslés mechanizmus, pénzfizetési diagram feladatokhoz és erőforrásokhoz)
* a projekt végrehajtásában segítséget kap, ami végigvezeti a projekt megtervezésében
* különböző forgatókönyv lehetősége többszörös visszavonás/újra szintek segítségével biztonságosan tud változtatásokat végrehajtani
* projekt kiértékelést nyomon tudja követni a feladatok végrehajtását, az időt és a költséget illetően
* a projektek kritikus problémáira rávilágít

A szoftver lefedi a projektmenedzsmentet a munkalebontási szerkezet felépítésétől a projekttervezés és projekt ütemezésen keresztül a kritikus út mendzsmentig, az erőforrás túlterhelésének kimutatásáig, a projekt és feladat nyomkövetéséig, a költségbecslésig.

Keresés a hozzászólásokban:
Hozzáaszólások letöltése, mint
  • 0/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5Gyors válasz

Név:
Hozzászólás szövege:


Kattintson egy hangulatjelre, hogy beillessze a szövegbe. Használhat BB kódokat is a szövegben.
Spam Prevention: